Luk

Skuffet SE-chef: Kunne se FCK var såret

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Det ærgrer SønderjyskE-træner Glen Riddersholm, at hans hold fik så dårlig en start mod et FC København-mand, der eller så sårede ud.

FC København fik for en stund lidt positivt at snakke om efter en svær start på sæsonen, da de søndag eftermiddag besejrede SønderjyskE med 3-1.

Omvendt har sønderjyderne fået en glimrende start på sæsonen, og det ærgrede derfor også cheftræner Glen Riddersholm, at de modsatrettede formkurver ikke blev udnyttet til at få en sejr med fra opgøret. 

- Jeg synes, vi kom skidt i gang med kampen. Det tidlige mål kom vi til at jagte. Vi kunne se, at FCK er et såret mandskab. Det kunne vi se, selvom vi spillede en utilfredsstillende første halvleg, hvor vi var langt fra i vores kollektive udtryk. 

- Vi fik dog alligevel et par relative gode muligheder, hvor vi ramte stolpen, havde et par gode afslutninger fra gode positioner samt en målmand, der sparkede forbi bolden. 

Anden halvleg var dog straks bedre i forhold til indstillingen, hvor SønderjyskE-spillerne gav den alt, hvad de havde ifølge Glen Riddersholm.

- Selvom vi manglede mange procenter i første halvleg, og vi ikke levede op til det niveau, vi ved, vi kunne. Så må jeg rose drengene for at give alt i anden halvleg og dø med støvlerne på, hvor det var de små marginaler, der manglede, og endnu en gang det her VAR-halløj. Vi står tilbage med et stærkt udtryk, men i jagten på at forcere, dræbte FCK kampen med scoringen til 1-3. 

- Der spillede vi også med så stor risiko på grund af de problemer, vi skabte for os selv i første halvleg. Det var all in fra anden halvlegs start, og det var også det udtryk, jeg havde håbet på, at vi kunne starte kampen med. 

- Vi kom til at skulle jagte kampen i gennem, og det var en dårlig indledning på kampen. Jeg synes, vi var for passive. Både kollektivt og individuelt. Det gjorde, at det blev for meget på FCK’s præmisser. 

Taktisk justering ændrede kampen

FC København var fra kampens start meget aggressive i deres genpres, hvilket gav sønderjyderne svære betingelser i forhold til at få spillet bolden frem i banen. 

Det var dog ikke manglende forberedelse fra SønderjyskE's side, der gjorde, at det lykkedes så godt for københavnerne. 

- Jeg tror bare, vi blev fanget af en dårlig start. Det gjorde, at vi kom til at virke lidt langsommere i tanke og handling. De gange, vi fik erobret bolden, der formåede vi ikke at spille fremad. 

- Det gjorde, at vi spillede bagud, og så kom de på plads. Der var rum, og det viste vi også i anden halvleg, hvor der ikke skulle ret meget til, før vi skabte en målchance. 

Det fik Glen Riddersholm og co. dog rettet på i pausen, hvilket også gav en reducering og flere gode muligheder for komme yderligere på tavlen. 

- Vi lavede så en taktisk justering i pausen, hvor vi spillede mere mand mod mand nede bagved. Vi gik op med vores wingbacks på deres backs og spillede med tre fremme. 

- Der kunne vi se med det samme, at det virkede positivt, så det er jeg meget tilfreds med. 

SønderjyskE får i næste runde besøg af FC Nordsjælland.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Andreas Roesen

11 kommentarer

Snuppi 13:34          
Den var den dårligste 1. halvleg SE har spillet i meget lang tid og hvor FCK burde have lukket kampen. Stage har 2 100 % som han burde have scoret på.

Når det så er sagt har FCK alle marginalerne med på deres side i 2. halvleg. SE har et straffespark som marginalt i stedet bliver til en off side kendelse. Bah kanon skud på oveliggende og en i scoring i samme situation som korrekt bliver annulleret pga. off side. Oviedo burde have fået sit andet kort i situation hvor han skubber Bah ind i banden med hans albue.

Alt i alt en fortjent sejr til FCK som dog godt kunne have endt uafgjort, hvis marginalerne havde været lidt mere på SE side.

FCK erne ser stadig lidt shaky ud og får det svært, hvis ikke forsvaret bliver bedre.
Jolsen 13:45          
@Snuppi
Havde der været retfærdighed til, havde Fck vundet større, baseret på deres første halvleg..
CopenhagenNoice 14:01          
Præcis. At det ikke endte med at FC slukkede lyset helt for SE i 1.halvleg skyldes bla. afbrænderne af Stage. Jeg tror FCN bliver en endnu større mundfuld hvis de er i hopla, og så bliver det spændende at høre fra GR hvem der har skylden.
SAaB 14:06          
Man kan ihvertfald konstatere at det er en dårlig ide ikke at være på plads fra start. Dælme længe siden man har set FCK være så meget i hopla. Giver man dem plads til det viser klassen sig og så bliver man sgu kørt over.
Slettet(492052201612) 15:07          
SAaB>> det var fordi FC ikke stod på banen som de havde lovet. Buhuu
Hoffmannkbh 15:19          
Haji Wright er vel også en stor del af hvorfor Sønderjyskes xG er som den er og derved deres position som følge. Vi fik lukket ham godt ned (så godt som man kan), men for helvede han er vild. Det er noget af en spiller de har fået dér.
SAaB 15:35          
SAaB>> det var fordi FC ikke stod på banen som de havde lovet. Buhuu
Det burde koste en tvangsnedrykning
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar