Luk

Skuffet Totti siger op i Roma

| Serie A | 6 kommentarer
Skuffet Totti siger op i Roma
Foto: Getty Images

Infoboks

Francesco Totti meddeler mandag, at han har sagt op i Roma i skuffelse over hans rolle i klubben. 

Roma ansatte sidste sommer Francesco Totti i en direktørrolle, men mandag meddeler klubikonet på et pressemøde, at han har sagt op igen. 

- Jeg håbede, at dette ikke ville blive nødvendigt, men den skæbnesvangre dag er ankommet, og det er efter min mening både meget grimt og smertefuldt. 

- Forholdene taget i betragtning var det rigtigt af mig at tage en pludselige beslutning. Især eftersom jeg aldrig fik chancen for at arbejde med det sportslige i Roma, siger Totti ifølge footballitalia.net og fortsætter: 

- Jeg traf beslutningen efter adskillige måneder, og den virker rigtig. Klubben skal elskes og støttes. Der skal ikke være pro-Totti, pro-Pallotta eller pro-Baldini-fraktioner. Bare Roma-fans. 

- Som jeg har sagt; præsidenter, trænere og spillere forsvinder, men flaget består. Jeg har tænkt længe og grundigt over det, og lad os bare sige, at det ikke er min skyld, at jeg skal træffe denne beslutning. 

- Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige. I har også fået jeres overskrifter, har I ikke?

Roma har denne sommer også sagt farvel til et andet klubikon, Daniele De Rossi. 

 


Af Mikael Blond

6 kommentarer

MadsLeb 14:34          
- Som jeg har sagt; præsidenter, trænere og spillere forsvinder, men flaget består. Jeg har tænkt længe og grundigt over det, og lad os bare sige, at det ikke er min skyld, at jeg skal træffe denne beslutning.
Nogle der ved hvad han hentyder til at der ligger til grund for at han stopper?
Stankovic 14:38          
Først behandlingen af De Rossi og nu dette med Totti. Roma er ikke pæne ved sine legender.
Ceerial 14:41          
Mon ikke Totti også lider af en smule storhedsvanvid, hans kultstatus i klubben taget i betragtning. Man er vel ikke selvskrevet som direktør, fordi man har været en stor spiller?
mexicoz 14:41          
Det er rædsomt at følge. En skændsel at klubben ledes som den gør
SAK 14:44          
Han hentyder til at Pallotta har presset ham ud af klubben. Først som spiller og nu som direktør, som har været mere eller mindre symbolsk uden nogen reel form for indflydelse.
Pallotta og hans projekt er dødt, hans stadiondrøm bliver aldrig til noget, og disse udtalelser af Totti, samt den allerede enorme utilfredshed med de Rossi´s manglende kontraktforlængelse gør ham kun mere upopulær. Hvilket i sig selv er ganske imponerende da Pallotta har været ekstrem upopulær i lang tid nu. Det ville ikke undre mig hvis han sælger klubben snart.

Utroligt hvor meget den mand har skadet klubben.
MGPsamba 17:35          
Nooooooooooo!!! En skandale at der ikke findes plads til noget så institutionelt som Francesco Totti. En skændsel.
Tirsdag 23. juli