Luk

Skuffet Uhre: Det var ikke skidegodt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Brøndbys Mikael Uhre forklarer nederlaget til Randers FC med, at Brøndby IF ikke var på det energimæssige niveau, som det krævede fra starten af anden halvleg.

Randers FC fik revanche mod Brøndby IF, da det blev til en 4-2-sejr i søndagens opgør.

Især i starten af anden halvleg var Randers overlegne, da de scorede to hurtige mål, og efter kampen siger Brøndbys topscorer, Mikael Uhre, at energiniveauet ikke var godt nok hos gæsterne efter pausen.

- Vi kommer slet ikke ud med den energi, vi skal. Og vi får ikke lagt det i det, som vi skal. Det er så små procenter, der afgør, om du får en sejr eller et nederlag, så man skal være der 100 procent hele vejen igennem, siger Mikael Uhre til Discovery. 

I løbet af kampen fik Mikael Uhre selv en mulighed for at score fra straffesparkspletten, men angriberen kunne ikke få passeret Patrik Carlgren i Randers-målet, og angriberen var generelt utilfreds med skarpheden i søndagens kamp.

- Det var ikke skidegodt, og der kan jeg tænke lidt på mig selv. Det var ikke det niveau, som vi plejer at lægge for dagen. Det må vi lære af, og så må vi kæmpe videre i næste weekend, siger Uhre til Discovery. 

Med nederlaget til Randers missede Brøndby muligheden for at passere FC Midtjylland i toppen af 3F Superligaen.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Krister Olsen
Onsdag 12. maj