Luk

Skuffet Vito: Vi er bedre end dem og vil mere

| Conference League | 8 kommentarer

Infoboks

Jablonec - Randers FC 2-2
Europa Conference League Gruppe D
35' 1-0 Tomas Cvancara
36' 1-1 Stephen Odey
53' 2-1 Tomas Cvancara
90' 2-2 Stephen Odey

Vito Hammershøy-Mistrati er efter 2-2 ude mod Jablonec i Tjekkiet skuffet over ikke at vinde kampen. Han synes nemlig, at Randers FC var bedre og ville mere.

Randers FC lykkedes til allersidst med at hive et resultat med hjem til Randers fra Tjekkiet mod Jablonec, da man spillede 2-2 efter et udlignende mål i de døende minutter af kampen.

Ovenpå kampen var Randers FC's Vito Hammershøy-Mistrati alligevel en smule skuffet bagefter, selvom man var bagud det meste af anden halvleg.

- Det gør selvfølgelig ikke anden halvleg, som vi havde regnet med, at vi kommer bagud efter 50 minutter, fordi at vi havde snakket i pausen om, at vi skulle vinde den her kamp, siger Hammershøy-Mistrati til TV2 Sport og fortsætter.

- De var okay på omstillinger, men ellers synes jeg, at vi var noget bedre, end de var, så jeg står faktisk her og er lidt skuffet.

Hammershøy-Mistrati mener blandt andet, at danskerne havde mere kvalitet og også ville mere i kampen.

- Jeg synes, at vi har langt mere kvalitet, end de har. Og vi er ganske vist bagud to gange i løbet af kampen, så det er lidt mærkeligt og sige, at vi er bedre end dem. Jeg synes bare, at vi vil lidt mere på banen, end de vil.

Han er dog ikke utilfreds med pointet i sidste ende, men han vurderer, at Randers FC skal vinde deres næste hjemmekampe i Europa nu.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med det ene point.

- Nu er vi pisket til at vinde, og jeg glæder mig til at spille på hjemmebane, for de her steder i Rumænien og her i Tjekkiet, det har ikke været de fedeste steder at spille.

- Så jeg glæder mig til at komme hjem til Randers og spille, og der er jeg sikker på, at vi med en lidt bedre bane og fansene bag os kan hive de tre point imod Cluj og imod Jablonec, afslutter Hammershøy-Mistrati.

Randers FC ligger efter kampen nummer tre i Gruppe D med et point op til dagens modstander Jablonec. Danskerne kan altså stadig selv afgøre deres skæbne i Europa og kan blandt andet se frem til to hjemmebanekampe.


Af Kristoffer Lind Pedersen

8 kommentarer

Vakseviggo 00:07          
Jeg er RFC-fan: Vi var ikke bedre end dem i dag Vito - de havde de største chancer og vores 2. halvleg var ringe - men I kæmpede og troede på det - derfor respekt her fra - men bedre end dem - nej.
FuckDisco 06:17          
Vakseviggo Jeg tilslutter mig i koret
Smoky2018 06:52          
Fodbold går ud på at score flest mål. De scorede 2 mål hver. Derfor kan de i sagens natur ikke have været bedre end dem.
Det svarer jo til en løber, der er blevet nummer 2,siger: "Jeg var hurtigere, end ham der vandt."
RFCboys 07:33          
Tænker vi får en fordel på hjemmebanen.
Banen dernede var neget knoldet.
Det gik i perioder ud over RFCs spil.

Vi er desværre røget tilbage i den der, med en god og en dårlig halveg.
Marxen er ikke særligt god for tiden.
Han bremser opspillet gang efter gang.
Og så er han hele tiden for langt fra sin direkte modstander.
7000 FCF 10:20          
RFCboys. Har lige spurgt i en anden tråd om Marxen, og syntes også, han er faldet noget i niveau.
irtysh 11:37          
Fuck Disco … Jeg vil gerne være nummer tre i koret.
Mac2907 14:29          
Spiller gerne med i koret som nr. 4. Jeg ved godt at man som spiller (og som fan/træner mfl) er ekstremt farvet og mister dømmekraften, men for os neutrale bliver det hele lidt hyklerisk og komiske ali kravler frem fra sit skjul.
Fredag 3. december
Torsdag 2. december