Luk

Skuffet Wilczek afviser at tale om rekord

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Kamil Wilczek gad efter nederlaget til FC København ikke at tale om, at han nu er den mest scorende Brøndby-spiller i Superligaen.

Kamil Wilczek scorede søndag sit Superliga-mål nummer 70 for Brøndby, og han er dermed den mest scorende Brøndby-spiller i den bedste danske række gennem tiderne.

Polakken var dog ikke meget for at tale om det efter nederlaget til FC København.

- Jeg taler ikke om rekorden. Vi tabte en kamp, så tidspunktet er ikke til at tale om min rekord i dag, lød det fra en tydeligt skuffet Wilczek.

Han havde i første halvleg en stor chance, som kunne have bragt ham på 71 scoringer, men han headede den snert forbi kassen.

- Jeg havde en, jeg scorede på, og en jeg misbrugte. Sådan er det indimellem, siger Wilczek, som var imponeret af niveauet i kampen.

- Vi havde også andre gode chancer, og FCK havde også nogle gode chancer. Det var en god kamp, hvor begge hold kunne have vundet, siger Wilczek, som var langt fra tilfreds med, at Simon Hedlund blev dømt offside, da han scorede i slutfasen.

- Når jeg laver en fejl, så bliver der talt om den i medierne, og jeg kan miste min plads på holdet. Men hvis en dommer laver fejl, så er der stille, siger Wilczek, som måske ikke får set så meget dansk tv.

Brøndby er nu ni point efter FCK på andenpladsen, og Wilczek erkender, at de hvidklædte kan blive svære at hente.

- Vi skal fokusere på én kamp ad gangen. Det er muligt at hente dem, men vi skal begynde at samle point sammen, siger han.

Brøndby møder FC Midtjylland i den kommende runde.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december