LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Sky: Arsenal tæt på Leno og Sokratis

| International | 30 kommentarer
Thomas Delaney er tæt på Dortmund-skifte
Sky: Arsenal tæt på Leno og Sokratis
Foto: Getty Images
Arsenal er ifølge Sky Sports tæt på Bayer Leverkusen-målmand Bernd Leno og Dortmund-forsvarer Sokratis Papastathopoulos.

Arsenal har fuld gang i oprustningen denne sommer, og nu kan to spillere ifølge Sky Sports være meget tæt på et skifte til London-klubben.

Arsenal er ifølge mediet langt i forhandlinger med Bayer Leverkusen omkring målmand Bernd Leno.

Den 26-årige målmand missede akkurat at komme med i VM-truppen for Tyskland denne sommer, men han har været fast mand for Leverkusen i de sidste mange sæsoner.

Sky Sports skriver også, at aftale med Dortmunds forsvarsspiller Sokratis Papastathopoulos skulle være så godt som på plads. Den 30-årige midtstopper har været en af de bærende kræfter på Dortmund-holdet gennem de seneste år, hvor det i alt er blevet til 198 kampe.

Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

30 kommentarer

gunnerboydk 11:16          
Ja tak. Sokratis sørger forhåbentlig for at Mustafi får en masse splinter i røven når Koschielny er tilbage
Tropico 11:28          
De skal have en til central forsvarer til Sokrates som makker. Koscielny er jo ude i lang tid, og en sådan skade er ikke engang sikkert, at man kan komme tilbage fra, når man tager hans alder i betragtning. Vil og har de ambitioner om at komme op og kæmpe med om medaljer igen, skal de have en bedre spiller en førnævnte. Dét tror jeg også Emery er klar over.
Inzaghiyeah 11:37          
Bernd Leno er en klassesigning. Sokratis har jeg ikke fulgt nok på det seneste, til at vide noget særligt om, men han helt sikkert bedre end det vi har pt.

Lucas Torreira er på vej (ligner et lækkert talent på dm).

Kan man tilmed lande Caglar Soyuncu, har det været et konge transfervindue. Tiltrængte defensive forstærkninger.
TheGunnerGuy 11:41          
Det lover godt ! Dygtig målmand
MesutCazorla 12:06          
Det er ellers ikke længe siden jeg læste, at Leno foretrak Napoli, men det er da kun glædeligt, hvis vi formår at overhale dem indenom. Men hensyn til Sokratis, så skulle den allerede være på plads og lægetjekket er gennemført, men det er angiveligt Dortmund der ønsker at vente med at offentliggøre handlen til 1. juli, da det salget så regnes med i næste finansår i stedet for dette. Som en anden påpeger, så kunne vi godt bruge en midterforsvarer mere, og så eventuelt Torreira. Gelson Martins og William Carvalho kunne også være navne man ender med at kigge i retning af, såfremt de begge løsrives fra deres kontrakter og dermed kan hentes frit.
Geddar 12:14          
@Mesut

Well, hvis Torreira hentes er der vel ikke det store behov for Carvalho? Alternativt skal der sendes et par stykker videre. Gelson Martins kunne være en fin breddespiller, der kan give noget andet end de eksisterende. Patricio kunne heller ikke være en dum tilgang, såfremt Leno alligevel smutter til Napoli.

Men ender vi med at hente Sokratis (som jeg dog mener minder for meget om Mustafi), Torreira og Leno er jeg ganske tilfreds.
Huttelihut92 12:17          
Bliver spændende at følge det nye Arsenal...det bliver mega godt :-D
Onsdag 23. januar