Luk

SL-historiens skarpeste AGF-spids: Vildt stolt

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 2,95 3,75 2,32
Oddset 2,90 3,60 2,35
bet365 2,87 3,75 2,20

Patrick Mortensen er den skarpeste AGF-angriber i Superliga-historien, hvilket skaber en enorm stolthed hos hovedpersonen, der også er en smule overrasket.

AGF hentede i januar 2019 nyt blod til angrebet i form af Patrick Mortensen, og det har vist sig at være en aldeles fremragende beslutning.

Sidenhen har frontløberen scoret mål på samlebånd, og faktisk er han historiens farligste AGF-angriber i Superligaen, skriver Århus Stiftstidende.

Patrick Mortensen har med 31 kasser i 51 ligakampe et scoringssnit på 0,61 mål per kamp, hvilket er noget bedre end Håvard Flo, der indtager andenpladsen med et snit på 0,51.

- Det er da et meget godt snit. Det vidste jeg faktisk ikke, men det gør mig da vildt stolt, siger Patrick Mortensen til stiften.dk og erkender, at det nok er gået bedre end forventet.

- Det er det jo nok, men det var da det her, jeg drømte om og et eller andet sted sigtede efter, da jeg kom til AGF. Der var en del mennesker, der grinede af mig, når jeg snakkede højt om medaljer og Europa, så jeg er glad for, at jeg sammen med holdet har bevist, at det ikke bare var tomme ord.

Du kan læse hele Århus Stiftstidendes artikel, som også indeholder kommentarer om Patrick Mortensen fra sportschef Peter Christiansen, ved at klikke her.

31-årige Patrick Mortensen er øjeblikkelig topscorer i 3F Superligaen, hvor det er blevet til fem kasser i sæsonens første fem kampe.

Søndag aften kan han forbedre den statistik, når AGF tager imod FC København på Ceres Park.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt
Lørdag 28. november
Fredag 27. november