Luk

Slagen Brøndby-målscorer: Det må ikke ske

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Simon Hedlund begræder Brøndbys start på anden halvleg, hvor Randers scorede to lynmål. Det må selvfølgelig ikke ske, og jeg ved ikke, hvorfor det skete, siger han.

Brøndby mistede søndag et vigtigt skridt i guldkampen med et 2-4-nederlag ude mod Randers.

Her var det ellers 1-1 ved pausen, men få minutter inde i anden halvleg var kronjyderne pludselig på 3-1 efter to hurtige kasser af Vito Hammershøy-Mistrati.

Den måde, som Brøndby kom ud efter pausen, ærgrer svenske Simon Hedlund, der selv reducerede til 2-3.

- Det må selvfølgelig ikke ske, og jeg ved ikke, hvorfor det skete, men desværre skete det, og det gælder bare om at forsøge at arbejde videre. Jeg synes, vi tog fat i kampen, og det var spil mod ét mål i stort set hele anden halvleg derefter, siger Hedlund og tilføjer:

- Det er spilleminut 46 og 47, som ødelægger det for os, fordi vi tydeligvis ikke var tilrækkeligt tilkoblede. Desværre lukkede vi to mål ind, og så blev det op ad bakke. 

- Jeg synes virkelig, vi forsøgte, og vi spillede ganske fint. Det var bare det sidste, sidste, sidste, der gjorde, at vi ikke fik bolden i mål mere end én gang derefter, siger Simon Hedlund.

Tænker ikke på mesterskabet

Efter Brøndbys nederlag i Randers bankede FC Midtjylland FC Nordsjælland med 3-0 og øgede således forspringet til Brøndby til fire point med fire kampe igen.

Derfor er Brøndby efter alt at dømme nødsaget til at slå FCM i næste runde for at holde liv i gulddrømmen, men Simon Hedlund fortæller, at de blågule generelt ikke fokuserer så meget på mesterskabet.

- Jeg tror ikke, vi har tænkt så meget på det, hvis jeg skal være ærlig. Vi er selvfølgelig i toppen, men vinder vi ikke vores kampe, bliver det svært. Sådan er det. 

- Men vi tænker bare på én kamp ad gangen, og bortset fra minut 46 og 47 spillede vi en god kamp undtagen det allersidste i forhold til at få bolden i nettet, siger Hedlund.

Storkampen på Brøndby Stadion mellem Brøndby og FCM spilles klokken 18 på søndag.


Af Martin Schmidt
Onsdag 12. maj