Luk

Slagen Esbjerg-midt: Typisk FC Midtjylland

| Superligaen | 40 kommentarer
Skuffet Esbjerg-træner: Vi dominerede anden halvleg - men taktikken skal nok skaffe os point
Dal Hende bekræfter: Jeg har aftalt med FCM, at jeg har spillet min sidste kamp
FCM-anfører efter bænkplads: Jeg er enormt skuffet
Skuffet Esbjerg-profil efter nederlag: Vi har ikke dommeren med os - det er typisk FCM
Trods rædderlig 2. halvleg: FC Midtjylland snupper sejren i sidste minut
Slagen Esbjerg-midt: Typisk FC Midtjylland
Foto: Getty Images

Jacob Lungi Sørensen mener, at det er typisk FC Midtjylland at have marginalerne på sin side, sagde han til TV3 Plus efter fredagens nederlag til netop FCM. 

Fredag aften led Esbjerg et sent nederlag på 0-1 til FC Midtjylland i Superliga-premieren, og det var Esbjergs Jacob Lungi Sørensen langt fra tilfreds med 

Det sagde han til TV3 Plus efter kampen.

- Lige nu er det fucking hårdt. Første halvleg blev vi spillet under sengen, synes jeg, og i anden halvleg var vi bedre med, og vi har de største chancer, sagde Lungi Sørensen og fortsatte.

- Det er ærgerligt, vi ikke får puttet en ind og ikke har marginalerne på vores side i forhold til dommeren. Men det er typisk Midtjylland, mener Esbjerg-spilleren.

Undervejs fik Esbjerg underkendt et mål, da Lungi Sørensen ramte bolden med armen, og i den situation mente Esbjerg-midten, at dommeren så korrekt.

Til gengæld var der efter 50 minutter en situation, hvor Kian Hansen ramte bolden med hånden i FCM-feltet. Det blev ikke takseret til et straffespark.

Stream FC Nordsjælland – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

40 kommentarer

Taiping 21:34          
Lavede EfB ikke 2 heldige udligninger i overtiden mod FCM i sidste sæson. Så jeg ved ikke hvor typisk det er at de har marginalerne med sig.

EDIT: OK. Fik den læst for hurtigt. Det var selvfølgelig dommerkendelserne han mente. Jeg synes nu ikke han generelt har ret i det.
Villafan1 21:37          
Tror han mener med dommerkendelserne
SW6 21:38          
Det står jo lysende klart hvor meget vi har brug for VAR oven på det tyveri af Anders Poulsen. Kan ikke mindes jeg har set noget så grotesk før i superligaen. Austin de får hovedet sparket af, af en liggende Kian, Okosun, der ikke får sit andet gule kort på trods af adskillige forsøg, der burde have givet kort, og til sidst den håndbold af fcms forsvarer, der tilsyneladende ikke længere give straffespark.

Og tv3 der har totalt berørings angst, og ikke engang plæneklipperen tør sige tingene som de er. Det tegner godt nok til en lang spildt sæson, hvor alt allerede er afgjort. Skam dig Anders Poulsen!
jup 21:39          
Havde de udligninger noget at gøre med dommerskøn? Så vidt jeg husker var det ikke
EfB 1924 21:40          
Jeg ved ikke om det er typisk FCM, men det er bittert dommeren har så stor og uheldig rolle.
Taiping 21:40          
Har du ALDRIG set noget så grotesk. Det er dog imponerende :)
Walker 21:55          
For mig at se rammer bolden Kian Hansen i hovedet, men med efb-briller er det nok hånden.

Nærbillederne er ret dårlige. Som Tøfting så rigtigt konkluderer efter at have set den fire gange i langsom - det er umuligt at afgøre. Min konklusion er den samme.
Onsdag 17. juli