LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Slagen Karius: Jeg svigtede hele holdet

| Champions League | 60 kommentarer
Slagen Karius: Jeg svigtede hele holdet
Foto: Getty Images

Infoboks

Real Madrid - Liverpool 3-1
Champions League Slutspil
51' 1-0 Karim Benzema
55' 1-1 Sadio Mané
64' 2-1 Gareth Bale
83' 3-1 Gareth Bale
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
En grædende Loris Karius undskylder for sine to alvorlige fejl i gårsdagens Champions League-finale. Tyskeren håber, at han er i stand til at rejse sig efter at have svigtet hele Liverpool-holdet.

Liverpool måtte lørdag aften se sig besejret af Real Madrid i Champions League-finalen i Ukraine.

To af spaniernes tre scoringer kom efter gevaldige foræringer af Liverpool-keeper Loris Karius, og efter kampen faldt tyskeren grædende til græsset og undskyldte over for klubben og dets fans.

- Jeg er helt tom for følelser. Jeg tabte kampen for mit hold i går, og jeg er ked af det på klubben og fansenes vegne.

- Jeg ville ændre det hele, hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden. Jeg svigtede holdet og mine to fejl kostede os finalen.

- Det er utrolig hårdt lige nu, men sådan er livet som målmand nogen gange. Jeg må være mentalt stærk og rejse mig igen, siger Loris Karius til Sky Sports.

Liverpool hentede den 24-årige målmand i Mainz i sommeren 2016, ligesom han har en fortid på ungdomsholdene i Manchester City.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen

60 kommentarer

Sandt 10:03          
Ja du svigtede alle Liverpool fans og hele dit hold. Alle kan lave et drop, men to så store drops - jeg har aldrig set noget lignende.
KnoldSparkeren 10:04          
Dårligste målmandspræstation i en CL-finale nogensinde. Det var vanvid.
Helium 10:09          
Der bliver snakket meget om Karius svigtede osv. Men man bliver også nødt til at kigge i retningen af Klopp. Han har haft meget lang tid til at løse målmands problemet, men man valgte at se på andre positioner for at forstærke sig, og gamblede med sin sidste skanse. Det viste sig at være en dyr chance han tog ved ikke at investere i en klasse keeper. Det er selvfølglig nemt at være bagklog her efter de to drop i en CHL finale, men den position har været en tikkende bombe i meget lang tid efterhånden.
ThemanUman 10:18          
Klopp skal købe en målmand til Liverpool, det her må være slut for Karius.
Poor Scouser Tommy 10:22          
Skal man se lidt positivt på det, er det vel et meget godt udtryk for Liverpools præstation, at det er et PlayStation-mål og to kæmpe målmandsdrop, der skal gøre det for Real Madrid.

Liverpool dominerede Real før Ramos valgte at sætte Salah ud af spillet. Sjældent har jeg set et Madrid hold med så mange boldtab og fejlafleveringer. De kunne ganske enkelt ikke spille sig ud af presset.

Der er SÅ meget at bygge videre på. Men vi skal nok bruge en ny keeper. Jeg tvivler på, Karius kan komme tilbage fra den her. Synd for knægten at det det lige i CL-finalen skulle brænde helt sammen for ham. Endda i en kamp, hvor han reelt ikke havde meget at lave.
Wise1964 10:24          
Stakkels mand ...
bruger 133773 10:26          
@ Helium
Havde Liverpool nået Chl finalen ved at forstærke målmandspositionen og ikke forsvaret i vinters? Eller angrebet i sommers? Manglen af muligheder til at forstærke målet er vel også en grund til at det ikke er blevet gjort.
Mandag 18. februar
Søndag 17. februar