Luk

Slagen Kasper Kusk: Et skridt tilbage for os

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
28' 0-1 Junior Brumado

Kasper Kusk kalder lørdagens 0-1-nederlag til FC Midtjylland for et skridt tilbage, efter der ellers var positiv stemning ovenpå resultatet i første runde.

AaB leverede et godt resultat i første runde af 3F Superligaen, da det blev til 2-2 i Parken.

Lørdagen skuffede nordjyderne dog fælt, da FC Midtjylland løb med en 1-0-sejr på Aalborg Portland Park.

Efter kampen fortæller Kasper Kusk, at AaB aldrig rigtigt formåede at komme ind i opgøret.

- De spiller i et helt andet tempo, end vi gør, og vi får aldrig rigtigt vores spil sat i gang og kommer aldrig ind i kampen. Det var ikke vores dag i dag, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

- Selvfølgelig spiller de bedre end os, men der skal jo ikke mere til end lidt tilfældigheder, og så får vi uafgjort til sidst. Men det er da fuld fortjent, at de vinder, det kan vi ikke sige så meget til, siger Kasper Kusk til TV3 Sport og tilføjer:

- I forhold til sidste kamp, hvor vi var meget positive, der var det et skridt tilbage i dag, og det må vi selvfølgelig hjem og evaluere på og se, hvad der gik galt.

- Jeg havde egentlig en god fornemmelse inden kampen, når man ser på, hvad vi leverede sidst, men det var ikke godt nok.

Efter kampen gav tilskuerne på Aalborg Portland Park også udtryk for, at indsatsen ikke var tilfredsstillende, hvilket ikke var rart, fortæller AaB-profilen.

- Det gør selvfølgelig ondt. Det var ikke, hvad de havde drømt om, eller hvad vi havde drømt om, så det var et skridt tilbage i dag, men vi må slå tilbage næste gang.

Med nederlaget står AaB nu noteret for ét point efter de første to runder.


Af Krister Olsen

5 kommentarer

Nordjyden HY 21:09          
Det var langt fra godt nok.
Bødlen1880 22:11          
Hvorfor buher i over at tabe til fcm? Kunne forstå det, hvis det var et bundhold..?
anygivenday 23:01          
Sådan er det når I ikke får foræret målene som I fik i sidste kamp
maxbakketop 09:40          
Hvorfor buher i over at tabe til fcm? Kunne forstå det, hvis det var et bundhold..?
Det handler ikke om at vi tabte til FCM. Et 1-0 nederlag til midtjyderne er jo på papiret ikke så slemt. Det handler om måden man spiller på. 0 skud på mål, og ideforladt spil. Men SKAL vise mere i årets første hjemmekamp, ligegyldigt hvem man spiller mod. Så vi buhede af det utroligt ringe spil, ikke af resultatet.
kampito 10:00          
Maxbakketop@ Jeg tror ikke så meget at folk buher af at AaB taber til FCM, det kan ske for alle hold.
Måden AaB tabte på var alarmerende. De møder friske og veloplagte op, mod FCM som har været på en benhård opgave i midtugen mod Celtic..
FCM virkede meget skarpere i både tanke og handling og skabte jo nok med chancer, til at det kunne være blevet en langt større sejr end det blev.
AaB skabte ikke en eneste chance og var fornærmende ringe, mod et FCM hold som ikke engang er helt på plads med en del nye folk i startopstillingen og i truppen.
Mere alarmerende er at OB i deres kamp mod FCM, skabte langt mere og vandt fuld fortjent på MCH Arena og det i en kamp hvor FCM mødte helt friske op, uden en midtugekamp i benene..
Respekt for AaB´s præstation i Parken og 2-2 resultatet, som burde ha udløst gejst og tro på tingene, det kunne jeg ikke se i går..
Det er tideligt at konkluderer, men hvis niveauet ikke hæves gevaldigt, så bliver det heller ikke i denne sæson at AaB skal spille mesterskabsslutspil.
Der er langt op til deres langsigtede mål om top 4.
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september