Luk

Slagen Riddersholm: Det gør ondt

| Sydbank Pokalen | 15 kommentarer

Infoboks

Randers FC - SønderjyskE 4-0
Sydbank Pokalen
2' 1-0 Erik Marxen
7' 2-0 Mathias Greve
53' 3-0 Simon Piesinger
81' 4-0 Mathias Greve

Glen Riddersholm erkender, at Randers vandt fortjent og var det bedste hold, men SønderjyskE-træneren lægger ikke skjul på, at finalenederlaget gør ondt.

SønderjyskE kunne torsdag have genvundet Sydbank Pokalen, men på Ceres Park blev sønderjyderne kørt over af et velsmurt Randers-hold.

Hele 4-0 sluttede det i Aarhus, hvor Glen Riddersholm efterfølgende var en tydeligt skuffet mand.

- Det er jo en gammel visdom, at fodboldkampe bliver afgjort i felterne, og vi må sige, at vi havde også mulighederne for at komme tilbage i den her kamp ved 0-2, fordi vi fik overleveret initiativet. Derfor justerede vi også i pausen, men vi må også sige, at når vi indkasserer to mål på standardsituationer, bliver det op ad bakke, og Randers fik vinger.

- Når det er sagt, må jeg sige, at vi har haft en fantastisk pokalturnering. Det er andet år i streg, at vi står i finalen, og vi er selvfølgelig kede af at måtte skuffe alle de fantastisk fans, som vi har kunnet mærke, fra vi ankom med bussen. 

- Den opbakning, der har været hele vejen igennem, og den måde, de også tog imod os på, selvom vi tabte... Skuffelsen er jo fantastisk stor hos dem, ligesom den er hos os, men vi må også bare erkende, at her ramte vi ikke niveauet. Det gør ondt, men det kan vi ikke ændre på nu, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE fik en decideret forfærdelig start, da et hjørnespark fra Erik Marxen sejlede direkte ind bag Lawrence Thomas i kampens blot andet minut.

- Det er jo et hjørnespark, som gik direkte i mål, og det er vi jo rigtig kede af, at det skete. Randers er dygtige til at skabe en masse trafik inde foran målmanden, som vi havde snakket rigtig meget om, at det er det, de gør. 

- Jeg ved ikke, om det var tilsigtet, at den skulle gå direkte ind, men sådan skulle det nu engang gå, og så gjorde det ondt, men vi prøvede at rejse os. Så fik de en chance og scorede til 2-0, men så må jeg rose holdet for at rejse sig i resten af første halvleg.

- Vi fik foræret initiativet, og Rilwan Hassan havde en kæmpe chance. Vi lykkedes ikke med at skyde hul på Patrik Carlgren, som havde en række væsentlige redninger, hvor vi stadigvæk levede. Det var en fuldt fortjent sejr til Randers, må vi erkende, siger Glen Riddersholm.


Af Martin Schmidt
Søndag 20. juni