LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Slagen Zorniger: Såret er ikke helet

| Superligaen | 65 kommentarer
Slagen Zorniger: Såret er ikke helet
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 3,25 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,16
Oddset 3,20 3,70 2,15
YouBet 3,20 3,60 2,15
Brøndby har taget hul på sine forberedelser til den nye sæson, men cheftræner Alexander Zorniger erkender også, at den dramatiske afslutning i maj stadig sætter spor.

Brøndby tog onsdag hul på forberedelserne til den kommende sæson, og selvom man primært ser fremad, erkender cheftræner Alexander Zorniger, at afslutningen på sidste sæson stadig fylder noget.

- Samlet set spillede vi jo en fantastisk sæson. Vi scorede flest mål, der blev scoret færrest mål imod os, vi fremtvang flest hjørnespark og havde flere målchancer end noget andet hold i Alka Superligaen, OG vi vandt pokalfinalen, siger Zorniger til Brøndbys hjemmeside og tilføjer:

- En sådan statistik vil en træner normalt være mere end tilfreds med, men vi står alligevel tilbage med et sår, som ikke helt er helet. Det er det hårdeste slag, jeg har prøvet i min sportslige karriere, men jeg er ikke i tvivl om, at det har udviklet mig som træner.

- Lige meget på hvilket niveau, man arbejder på, så kan og vil man løbe ind i store skuffelser, men det må aldrig blive en undskyldning.

Brøndby træner i første omgang i Danmark, inden de om halvanden uge tager til Østrig på træningslejr.

Stream FC Nordsjælland – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

65 kommentarer

viv 10:00          
Ja, den gør stadig ondt, vildt så mange ting der skulle gå mod Brøndby før at det kiksede, man havde så mange Match bold, men uheldet kom som perler på en snor og toppede selvfølgelig i Horsens, hvor tit ender en kamp 2-2 hvor det ene hold fører 2-0 og uret siger 89?
Det var vildt, men man følte lidt historien var skrevet, det skulle gå galt og det gjorde det så...
Mentalt må den stadig sidder i kroppen på spillerne, det guld tabte Brøndby selv...
MNH 10:10          
Enig. Jeg kan stadig få ondt i maven når jeg tænker på den aften i Horsens..

Men lur mig, om Coach alligevel ikke kan vende det til en motivation og noget positiv energi for spillerne for den kommende sæson. Lidt a la, vi gjorde fandme alt rigtigt, og var så tæt på den totale triumf. Nu skal vi følge op på den gode sæson som det trods alt var, med det første trofæ i ti år, og bygge endnu mere på så vi kan vinde det mesterskab snart.

#forzabrøndby
Mowgliii 10:10          
Helt bestemt. De kunne, og burde, have afgjort det selv...

Meeeeeen der er stadigvæk en vis "fodboldkamp" i det sønderjyske, der havde en finger med i spillet.
Densestar7430 10:17          
Hvordan det?

Uden de 2 point fra Sønderjyske kampen var FCM stadig blevet mestre.

Dertil kan det tilføjes at Sønderjyske er blevet frifundet for alle anklager om matchfixing.
Mesterhak 10:20          
der er bare liiiiiiige den statistik med flest point:-)
Diden 10:28          
Mowgliii hobro-brøndby eller den kamp tæller måske ikke:) stop med at finde på undskyldninger.! I var det 2nd bedste hold sidste sæson og det er også flot.
the Crazy Gang 10:28          
Men lur mig, om Coach alligevel ikke kan vende det til en motivation og noget positiv energi for spillerne for den kommende sæson. Lidt a la, vi gjorde fandme alt rigtigt, og var så tæt på den totale triumf. Nu skal vi følge op på den gode sæson som det trods alt var, med det første trofæ i ti år, og bygge endnu mere på så vi kan vinde det mesterskab snart.
Ferguson, som jeg anser som den bedste træner i historien, gjorde noget lignende med sine spillere efter Leeds havde vundet ligaen i 1992 for næsen af United, og modstandernes fans (mener det var Liverpool) hånede dem, og da United tabte mesterskabet til City på sidste dag, hvor Sunderlands fans råbte på City. i 1992 havde han sagt til Giggs - "remember this day", ligesom han gjorde det samme i 2012 til de spillere der af gode grunde ikke var med i 1992.
Formålet var at de skulle huske dagen, og kæmpe for aldrig at stå i den situation igen.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar