Luk

Slavia-helt: Barca-stjerner opførte sig skidt

| Champions League | 20 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Slavia Prag 0-0
Champions League gruppe F
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Marc-Andre Ter Stegen var en fornøjelse, men Slavia Prag-keeper Ondrej Kolar er ikke imponeret af de andre Barcelona-spillere. 

Slavia Prag hentede tirsdag 0-0 hos Barcelona takket være blandt andet en stærk præstation af keeper Ondrej Kolar. 

25-årige Kolar fik ros af Marc-Andre Ter Stegen efter kampen, men har til gengæld ikke meget til overs for de andre Barcelona-stjerner. 

- Han stoppede mig og sagde, at han ikke havde set så god en målmandspræstation i lang, og det havde været en fornøjelse at se mit spil med fødderne, siger Kolar til idnes.cz ifølge goal.com og tilføjer: 

- Han ventede på mig efter kampen, og det jeg tager som den ultimative pris. At høre sådan en ros fra så god en keeper. Jeg havde gåsehud. Det var en utrolig oplevelse, men nogle af de andre spillere...

- Messi og de andre gik bare. Nogle af dem gav ikke engang hånd. Det var trist. Vi så frem til at møde disse store spillere, og vi ville bytte trøjer med dem efter kampen, men de opførte sig ikke særlig godt.

 


Af Mikael Blond

20 kommentarer

M96S 15:03          
Det er så tydeligt at se at MAtS har anfører potentiale. Man kan se det på hans ageren på banen, udenfor banen, over for medierne samt andre medspillere og modspillere. En mand som
Ikke skjuler sig bag undskyldninger, håber inderligt han får det anførerbind, det synes jeg han fortjener
SalzburgDane 15:05          
Den opførsel fra Messi undrer os jo ikke....
patricknielsen18 15:11          
Så er man fandme også uden situationsfornemmelse, undskyld mig. For dem er det en oplevelse, så jeg kan godt forstå de er skuffet over ikke at snakke med dem. Men for Barca er det jo en mislykket kamp, som de burde vinde 99/100 gange, overbevisende.

Forstår sgu godt de ikke gider blive hængende et sted, de forbinder med skuffelse, for at please et modstanderhold, der oven i købet har skyldt dem endnu mere pres fra omverdenen end de allerede havde i forvejen.
Chris4700 15:12          
På TV billederne så jeg da personligt Messi blive på banen og trykke hånd med andre på banen. At ham der udtaler sig her så åbenbart blev overset er da ærgerligt, men at gå fra det til ligefrem at ytre i pressen, at de derved opførte sig skidt er da lidt i overkanten.
Man ku se på Messi at han var presset, vel vidende at deres præstation ville medføre et hav af kritik. Her er det vel fair nok, at hans fokus ikke er på at give hver og én fra Prag et håndtryk
Insiderviden 15:25          
Spørg neuer om ter stegen..
porkheimer 15:40          
Well, de færreste spillere på det niveau er gode tabere, og det er måske også lige børnehavenaivt nok at forvente smil og skulderklap fra modstanderne efter en CL-kamp
Kick and rush 15:42          
Fortæller vel lidt mere om denne ukendte målmand. 1) Jeg fik mega ros. 2) Barcelona opførte sig dårligt. Begge dele kunne han have fortalt sin mor, når han kom hjem. Hun ville sikkert have trukket på skuldrene.
Tirsdag 25. februar
Mandag 24. februar