Luk

Slavia-træner: Vi håndterede FCM godt

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - FC Midtjylland 0-0
Champions League Kvalifikation

Slavia Prag håndterede FC Midtjyllands styrker godt, mener cheftræner Jindrich Trpisovsky, der roser midtjydernes dynamik og tekniske evner.

FC Midtjylland spillede tirsdag 0-0 ude mod Slavia Prag, og tjekkernes cheftræner Jindrich Trpisovsky har stor respekt for midtjyderne.

Han mener, at FCM-holdet er meget modent, teknisk og komplekst, ligesom de er stærke på dødbolde.

- Jeg er enig i, at holdene er meget ens, men ved første øjekast kan man se, at deres hold er meget komplekst og modent. De er meget tekniske, men også dynamiske, siger Jindrich Trpisovsky til klubbens hjemmeside.

- Det er meget stærke på standardsituationer. Vi forberedte os meget på det, og i lang tid håndterede vi hjørnesparkene og indkastene godt, men der var to standardsituationer dybt i feltet, og der clearede vi ikke godt. Derudover håndterede vi dem godt.

Returkampen i Herning spilles næste onsdag.


Af Sara Margren

4 kommentarer

Boomhauer 14:56          
Kampforløbet afspejles på udmærket vis i de to træneres (nærmest identiske) udtalelser. En meget lige kamp. FCM har grund til optimisme, da de vel ret beset var tættest på en sejr - og Slavia har grund til optimisme, da 0-0 er et rigtig godt udgangspunkt for returopgøret på heden.

Ved ikke helt om jeg håber FCM tager den - Europa League må være nok til dem (i forhold til potentielle indtægter - og det er nok også dér, de har mulighed for at skrabe flest point hjem til Danmark). I know, en meget lidt patriotisk indstilling, men det er vi FCK´ere nu også vant til at blive mødt med fra op- og hovedland...
tossegod 16:00          
Jo flere penge FCM (og de andre tophold) får, ses mere skal FCK gøre sig umage. Og jo flere klubber i ligaen der er attraktive, des flere gode spillere, og des mere attraktiv liga, dvs. flere penge for rettigheder, flere gode spillere (også til FCK), flere tilskuere, flere store kampe. Det er med andre ord ikke et nulsumsspil, hvor man skal undgå, at konkurrenter styrkes. Jo flere der klarer sig godt, ses højere niveau. Derfor skal vi selvfølgelig holde med FCM.

I de blindes rige er den enøjede konge. Det er bare ikke et fedt sted at være konge. Lad os da håbe, at Superligaen i stedet kan blive et mægtigere rige, hvor det er en stor præstation at være bedst....
Mester3 17:46          
Boomhauer
En lidt sjov betragtning og slet skjult jalousi.
Risikoen for at slutte sidst er der jo, men tror og håber på at FCM er bedre til CL slutspil end FCK, som spiller meget forudsigelig. FCM vil kunne lægge tryk på og med mange tekniske spillere også gøre det sublime.
Husk at en 3. Plads automatisk giver adgang til EL. Så håber man på point til DK et det den vej eller er det misundelse, så er det EL.
Derudover vil FCM også have ambitioner til videre avancement
Boomhauer 22:06          
#Tossegod: Du har fuldstændig ret! - og det er også den sang, jeg plejer at synge overfor mine gode BIF-venner. Indlægget er forsøgt skrevet med et glimt i øjet - hence "ved ikke helt om jeg håber...".

#Mester3: Jeg vil mene jalousien er relativ åbenlys... Spændende om FCM, med deres teknisk sublime spillestil, vil kunne gøre der væsentligt bedre end FCK´s forudsigelige boldflytteri - der i parrantes bemærket har sendt dem videre fra to cl-gruppespil (2 og 3 plads)? Stærkt at du så åbent melder ud, at man har ambitioner om at gå videre.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober
Vieira om tragedie: Fodbold virker ligegyldigt
15:01
AC Milan - Tilbage i Europa!
15:00
Danmark holder 14.-plads trods FCM-nederlag
15:00
SønderjyskE rykker træningen til Kolding
14:58
Liverpool må undvære Fabinho mod West Ham
14:51
Mourinho om Bale: De syv år har ændret ham
14:48
Mad-tråden
14:48
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:47
AC Milan - Tilbage i Europa!
14:46
Ny AaB-chef: Kan blive brug for andre typer
14:46
AaB - SuperPøleren
14:44
Ny AaB-chef: Kan blive brug for andre typer
14:41
Juventus FC - Banter era
14:41
Spurs-keeper storroser Kane: Uselvisk leder
14:41
SønderjyskE - Det Bah en go´ start!
14:40
Solskjær ser ikke Arsenal som konkurrenter
14:38
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:35
VB-kant om drømmestart: Mere end godkendt
14:32
Liverpool må undvære Fabinho mod West Ham
14:25
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:24
Liverpool må undvære Fabinho mod West Ham
14:23
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:16
Lyngby-direktør fortryder 'uheldig formulering'
14:12
SIF er hårdt ramt: Kent N. og kvintet har corona
14:11
VB-kant om drømmestart: Mere end godkendt
14:10