Luk

Sløje Inter reddede point i overtiden

| Champions League | 15 kommentarer

Infoboks

Inter - Slavia Prag 1-1
Champions League gruppe F
63' 0-1 Peter Olayinka
90' 1-1 Nicolo Barella

En overtidsudligning fra Nicolo Barella reddede æren for Inter, som snublede med 1-1 hjemme mod Slavia Prag.

Inter er havnet i lidt af en dynamitpulje i Champions Leagues gruppe F. Barcelona og Dortmund gør dem selskab, og derfor var tirsdagens hjemmekamp mod Slavia Prag en must win i milanesernes bestræbelser på at nå videre.

Antonio Conte sendte da også noget nær stærkeste startopstilling på banen, men han fik ikke meget valuta for pengene i første halvleg, hvor der langt mellem snapsene

Stefan de Vrij og Danilo d’Ambrosio kom dog til enorme hovedstødschancer, da Slavia snorksov i et par frisparkssituationer, men forsvarsspillerne misbrugte begge på det skammeligste

Inter havde svært ved at kreere noget i det etablerede spil, hvor kun en afslutning af Lautaro Martinez sendte et gys gennem Giuseppe Meazza

Argentineren var tæt på at give Inter en drømmestart på anden halvleg på en ripost fra målmand Ondrej Kolar, men så begyndte det ellers at køre af sporet for Inter.

Først var Kwadro Asamoah nær ved at blive vist ud for en tackling bagfra, som kampens dommer blev trukket ud til VAR-skærmen for at kigge nærmere på. Han lod dog ghaneseren blive på grønsværen.

Kort tid efter skete det værst tænkelige for Inter, da Slavia tog føringen. Samir Handanovic leverede en formidabel enhåndsredning på et langskud, men kunne intet stille op over for Peter Olayinka i anden omgang.

Dermed stod det 1-0 til Slavia, som indtil da havde spillet friskt med uden dog at få nævneværdigt udbytte af anstrengelserne.

Inter havde en lille halv time til at komme tilbage, men Nerazzurri kunne ikke få trykket gæsterne tilbage på banen, og det var meget sparsomt med muligheder til italienerne indtil halvlegens otte minutter lange tillægstid, hvor forløsningen kom ved Nicolo Barella.

Stefano Sensi sparkede et frispark på overliggeren, og riposten lykkedes det Barella at sende i mål til 1-1, hvilket gav Inter et sent point.


Af Casper Baunsgaard

15 kommentarer

->Internazionale<- 20:55          
Altså måske er jeg fodboldmongol, men er der en som kan forklare mig hvad Conte ser i gagliardini?
Albanian.Rossoneri 21:00          
Ærgre mig gevaldigt over at i endte med sensi. hvor er han dog dygtig. Virkelig skidt resultat for Inter, hvor de nærmest skal vinde 3 ud af 4 opgør imod Barca/Dortmund. CHL er næsten ovre før den er startet. Selvom inter altid ville være rivaler, så håber man på italiensk succes i Europa. Det her er bare skidt igen igen. Juve ja, Napoli igen i svær gruppe og Atalanta kam blive fugl eller fisk
Cruzan 21:01          
Så blev det alligevel med Internationales redningsmål her til sidst den forventede uafgjorte (noget af et drøn på overliggeren og en temmelig speciel assist). I tillæg må man dog også sige at det var noget af nogle gaveodds på alt andet end sejr til Inter, samt set i relation til den danske koefficient en skidt start på gruppespilskampene.
Mr Right 21:02          
Nej hvor er Inter pinlige for Serie A i Europa. Den stod på 80 minuter, hvor Prag bare var bedst. Ingen af forsvarsspillerne er boldspillende, midtbanen er en gang knoklere. Asamoah var ikke god nok til Juventus. Wonder why. Conte kan bare ikke noget i Europa. Serie A skal passe på, at de ikke lige pludselig kun har 2-3 pladser i CL. Afstanden til Juventus bliver bare større og større. Serie A skal bygge nye stadions og turde tage teten i Europa med minimum 4-5 hurtige spillere.
Sensi er måske et godt køb. Har fart og teknik.
Danos 21:03          
Dortmund kan da sagtens tabe point til Slavia Prag.
La Fidanzata d?Italia 21:22          
Arh Prag er også en svær modstander.
Ditmer-K 21:26          
Simpelthen en katastrofal indsats de ikke kunne være bekendt! Ikke engang ufortjent de ikke vinder
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober