Luk

Slovan føler sig snydt: Hvor er VAR?

| Conference League | 8 kommentarer

Slovan Bratislava-træneren Vladimir Weiss var slet ikke tilfreds efter 1-3-nederlaget til FCK, hvor han mener, at FCK fik to mål efter to dommerfejl.

Torsdag aften tog Slovan Bratislava imod FC København i Conference League, og her tog Jess Thorups tropper tilfredse hjem med en 3-1-sejr i bagagen.

Men i den anden lejr var cheftræner Vladimir Weiss slet, slet ikke tilfreds efter kampen. Han mener nemlig, at FCK's første og sidste mål burde være stoppet af dommeren.

Det sagde han på pressemødet efter kampen:

- Jeg så på video, at der hverken var hjørnespark (ved første mål, red.) eller straffespark (ved det tredje mål, red.). Jeg kan ikke sige noget om dommeren, for så får jeg eller klubben en bøde. Men måske kan jeg sige, at jeg ikke forstår, hvorfor der ikke er VAR i disse kampe. Hvorfor findes det så? Det findes i ligaen, men ikke i Conference League, siger Weiss og tilføjer, at det erfarne hodld altid har fordelen i Europa.

Han vil dog ikke kun tilskrive FCK's sejr dommerfejl.

- Men vi kan ikke klage over dommeren eller andet. Der er stadig meget, vi kan arbejde med og lære for at nå FCK's niveau. Vi må ikke lave småfejl, som koster os kampen, og det er det, der afgør store kampe. Vi lukkede også et mål ind ud af det blå, siger Weiss.

Jens Stage og Jonas Wind stod for FCK's tre mål, mens Ezekiel Henty scorede for Slovan Bratislava.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Juniorx 07:27          
Umidlbart en dårlig sag han står med.
1. VAR tjekker ikke rigtig hjørne.
2. Har kun set sammendrag, hvor jeg ikke kan vurdere om der er straffe.

Når man har en bane med et underlag af spagnum, skal man ikke kritisere andres arbejde for at være dårligt.

Men Stage er on fire for tiden!!
spartan 07:31          
Det er aldrig kønt at fremstå på den måde efter kampen. Som Juniorx ganske rigtigt nævner ville VAR ikke have ændret hjørnesparket (og seriøst, man kan stadig godt dække op, selvom det er forkert dømt) og straffesparket er på månen at brokke sig over. Knoldesparkeren losser jo Diks ned, uanset om trækket så er for langt.

Godt nok pinligt
losamigoss 07:43          
Ja det er møg ærgerligt at få dømt et hjørne imod sig, hvor bolden ikke er ude. Men som før skrevet har man stadig et ansvar for at dække op. Et "forkert" dømt hjørne kommer jo ikke i nærheden af at være en stor målchance i sig selv.
Som sidenote er jeg dog træt af at dommere i alle ligaer og på alle niveauer konstant dømmer bolden ude, når 1/3 af den tydeligvis ikke har forladt linjen. Om det er til indkast, målspark hjørnespark er ligegyldigt, men jeg synes simpelthen linjedommerne skal stramme op. De kan stå LIGE ved siden af situationen (som ved gårsdagens kamp) og stadig dømme bolden ude, fordi boldholderens modstander rækker hånden i vejret (?).

Straffet er der, hvis Diks bliver ramt, som det lignede at han gjorde.
Dummeidiot 08:20          
Er rimelig sikker på at der ikke er VAR fordi at man i uefa vurderede at man ikke var sikker på hvorvidt samtlige klubber havde råd til at få sat det op….

Og når banen i bratislava så lignede noget der ku findes bedre i en ørken så synes jeg det er sjovt hvordan pengene blir prioriteret dernede (da de jo åbentbart har VAR i deres liga)
Corner11 08:23          
Helt ærlig, totalt fjollet udmelding! Han savner VAR helt til næste gang hvor der bliver fløjtet straffe til Slovan som aldrig skulle have været der. Kom dummere.
Jesper Hansen 08:26          
Først og fremmest må man vel overveje om træneren har ret i at straffet er forkert dømt, hvis han siger at han har set materiale hvor det er tydeligt at der ikke er straffe. Såfremt at det er korrekt ville VAR med sikkerhed have omstødt straffet.

Dernæst er det min vurdering at de mindre dommes betydning bliver overset i denne VAR orienteret verden.
Små forseelser kan sagtens være kampafgørende og især hvis der er en del af dem. Det er jeg sikker på at der også er en del FCK fans som vil give mig ret i.

Budskabet fra trænerne er jo ikke at han mangler VAR. Budskabet er at han synes dommeren var dårlig, men da han ikke må udtale sig om det, må han snakke oæ VAR (ifølge han selv).

Men var der nogen der var i tvivl om hvem der var det bedste hold? Så er det da altid ærgeligt hvis fejldomme skal være udslagsgivende.
Pantic 08:43          
At en træner påstår der ikke er eller er straffe i en situation, kan bruges til nærmest intet - det er jo lige så farvet, som at gå herind efter en kamp - hvor den ene lejr mener det ene, og den anden lejr noget andet.

Derudover virkede det ret tydeligt, at hjørnesparket var en klar fejl.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober
AC Milan - Casa dei Rossoneri
07:13
Selvmål fuldendte forrygende Milan-comeback
07:12
Maxsø: Mensah og jeg har snakket med holdet
07:00
Frustreret Pogba: Noget skal ændres
06:54
Superligaen byder på fire fede opgør
06:41
Tidligere FCK-spiller udelukker ikke DK-retur
06:30
Polen vil straffe England for racismeanklager
06:28
Frustreret Pogba: Noget skal ændres
06:20
Superligaen byder på fire fede opgør
06:00
Skråsikker Klopp: Salah er verdens bedste
05:31
Laporta: Pedri er mere værd end 7,5 mia. kr.
05:24
Storspillende Mendy holdt Brentford fra point
03:35
SS Lazio - La prima squadra della capitale
03:10
Tuchel: Føltes som om, vi var en mand mindre
03:00
Frank ser topniveau: Lidt ligesom Busquets
02:28
Inter-chef med kritik: Ville ikke sparke den ud
02:20
Inter-chef med kritik: Ville ikke sparke den ud
01:53
Uniteds rekord brudt i vild Leicester-sejr
01:34
Wahid Faghir fik debut i deler mod Gladbach
01:33
Uniteds rekord brudt i vild Leicester-sejr
01:29
LIVERPOOL F.C.
01:24
Uniteds rekord brudt i vild Leicester-sejr
01:22
Skråsikker Klopp: Salah er verdens bedste
01:16
Målmandsdrop gav Frem sejren i comeback
01:15
Hjulmand udtager Nissen.
01:04