Luk

Slukøret Ødegaard: Vi stoppede med at spille

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Everton - Arsenal 2-1
Premier League
45' 0-1 Martin Ødegaard
79' 1-1 Richarlison
90' 2-1 Demarai Gray

Arsenal smed mandag aften en 1-0-føring væk og tabte i stedet 1-2 til Everton. London-klubben stoppede ganske enkelt med at spille, mener Martin Ødegaard. 

Martin Ødegaard gav Arsenal et perfekt afsæt til anden halvleg, da han kort før pausen bragte sit hold foran 1-0 på udebane mod Everton. 

Men anden halvleg blev i stedet på hjemmeholdets præmisser, da de vendte kampen på hovedet og vandt 2-1 efter en sen scoring af Demarai Gray. 

Det havde den norske Arsenal-spiller svært ved at forklare efter slutfløjtet.

- Det er en hård én at sluge. Jeg synes generelt, at vi ikke var på det niveau, vi burde være. Vi havde gode perioder, men vi skal gøre det meget bedre. Vi skulle have været bedre. 

- Det er svært at forklare. Det er bare, sådan det er nogle gange. Det er svært at sige præcist, hvad der skete. Vi skal gøre det bedre, når vi fører. Vi stoppede med at spille og gav dem den kamp, de gerne ville have. 

- Jeg tror, det var et problem med vores tilgang. Når du fører 1-0, så kan du blive bange for at vinde, og det er i mine øjne det, der skete. Du går efter det andet mål, og det var vores intention, men vi lykkedes ikke med det på banen, siger Martin Ødegaard til Sky Sports. 

Arsenal får mulighed for at revanchere sig på lørdag, når de får besøg af Southampton. 


Af Andreas Roesen

4 kommentarer

Plastikfanen 07:00          
Det kan vel ikke vare længe før man fyrer Arteta. Arsenal er blevet et midterhold i PL efter han kom til. Det går nærmest baglæns for dem. Han har fået mange penge til spillere og de ligger efter snart en halv sæson som nummer 7 med negativ målscore.
alexmodk 10:27          
Jeg kunne ikke være meget mere uenig. Guderne skal vide jeg har råbt og skreget af TV´et de seneste Arsenal kampe, men jeg er ikke enig i den udtalelse og jeg synes også folk glemmer for hurtigt. Set over en lang periode så har Arsenal høstet mange point. Der er bare for mange udsving, men det mener jeg kan forklares med alderen i truppen. Unge spillere laver bare flere udsving og Arsenals trup er meget ung. Derudover så kunne Aubameyang have sikret os flere point hvis ikke han har været så skræmmende uskarp. Det er korrekt de har brugt mange penge, men det er jo en investering i fremtiden. Jeg mener de har gjort en masse gode fornuftige køb. Jeg tror på projektet på den lange bane. Chelsea som har kastet penge efter stjerner og trænere de seneste år har "kun" 10 point mere efter 15 kampe. Arsenal skal bruge tid både på banen og på kontorgangene.
Miraaa123 11:29          
Dude, hvad snakker du om ? Han overtog holdet for 2 år siden, og vi er stadig nr 7. 2 milliarder kr senere.
Du snakker om at man har høstet mange points, men du ved godt en sæson er 38 kampe, ik? Og over de over de kampe er vi sluttet nr 8, 8 og ligger nr 7 nu.

Og "kun 10 point efter". Altså på en hel sæson ender det med at være 27 point! Hvad snakker du om mand? Du får det til at lyde som om mestrene sluttede foran os med 10 point efter 38 kampe? Og lige til din information, vi har smidt flere penge end de har denne sommer*

Virker måske lidt hårdt, det ikke nødvendigvis ment sådan. Du kommer med argumenter for hvorfor du mener som du mener, det skal du have. Men de argumenter er ikke specielt gode, efter min mening, hvilket jeg os har argumenteret for i indlægget. Men hver mand som mening :)
alexmodk 16:20          
Jeg har respekt for din mening og jeg må også erkende at jeg nok til tider er for optimistisk, men det skal nok ses i lyset af at jeg virkelig håber det bedste for klubben og håbe gør man desværre meget af i tiden. Kan være det får mig til se forbi nogle proklamer. Det er nok meget godt det ikke er alle fans der er lige så bløde som mig, ellers skete der nok for lidt.
Men helt okay du udfordre mit synspunkt. Det har vi alle brug for :-)
Søndag 16. januar