Luk

SLUT: Randers - SønderjyskE minut for minut

| Sydbank Pokalen | 44 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Randers FC
Superligaen Grundspil (18/07)
Oddset 2,90 3,35 2,40

Randers FC og SønderjyskE dyster torsdag om en sejr i årets pokalfinale i Aarhus.

SønderjyskE har torsdag muligheden for at vinde pokalfinalen for andet år i træk.

Sidste sæson vandt SønderjyskE over AaB i Esbjerg, mens denne finale er mod Randers FC i Aarhus, og du kan følge storkampen live herunder.


Af Mikkel Nøhr

44 kommentarer

Cruzan 14:55          
Bliver interessant at se hvem der skal ud og kæmpe for de danske koefficientpoint som vores pokalvinder. I den henseende har Sønderjyske fra sidste år klub koefficienter de kan bygge videre på til fordel både for dem selv og os, mens Randers vil starte uden.

I relation til Randers, så er det ikke kun pokalen der afgøres i dag for uanset om Randers vinder pokalen eller den går til Sønderjyske, så har Randers stadig intet at spille for i resten af mesterskabsgruppen. Selv om de skulle vinde pokalen kan de ikke nå Champions League pladserne. De kan heller ikke længere nå playoff-pladsen, så selv hvis de taber pokalen, så er der dømt badeferie for Randers fra i morgen.

Dette betyder at Randers er uden formål for resten af sæsonen kan få en stor indvirkning på hvem der vinder mesterskabet, ender på Champions League pladserne, playoff-pladsen. Der sidder i hvert fald 3 klubber og glæder sig over dette, da Randers 3 sidste kampe er mod følgende:

FC Midtjylland (ude)
FC Nordsjælland (ude)
FCK (hjemme)

PS: Nej, pokalen skal ikke flyttes fra Kristi Himmelfartsdag, hvis nogen skulle tro det.
SerKunPLogCL 14:58          
Vi kører lige den danske nationalsang mens kameraet panorerer henover to hold, der er proppet med udlændinge. Måske man burde lave en Pokal-melodi ala Champions League hymnen, for det så sgu en anelse for komisk ud.

Og så topper de den lige med, at Joy Mogensen skal rundt og hilse på. Fed satire.
Stefzka 15:03          
Av, Lawrence Thomas ser uheldig ud der.
Crusader 15:04          
God beslutning Glen.
SerKunPLogCL 15:05          
Scoring på direkte hjørnespark...og så får man høvl for at klandre niveauet i dansk fodbold for ikke at være særligt højt...Nå ja ja, Guld Glen udtalte inden kampen, at han er sønderjydernes bedste målmand, men alt er vel relativt. Ham den anden må virkelig være piv så.
Stefzka 15:07          
Hold da op. Hvis det fortsætter sådan, kommer det til at se grimt ud haha.
Math553e 15:08          
Er sønderjyske mødt op?
Søndag 20. juni