LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Småskadet Gytkjær tror på udtagelse

| International | 5 kommentarer
Mål! Magiske Hazard scorer sit andet mål i kampen
Mål! Iwobi brager håbet tilbage til Arsenal
Mål! Hazard er sikkerheden selv på straffe
Mål! Pedro bringer Chelsea meget tæt på trofæet
Mål! Olivier Giroud stanger Chelsea foran i Europa League-finalen
Småskadet Gytkjær tror på udtagelse
Foto: Getty Images

Christian Gytkjær, der scorede i landsholdets vilde 3-3-kamp mod Schweiz, har haft problemer med foden, men tror på klarmelding til landskampene i juni.

Christian Gytkjær blev en af heltene, da Danmark tidligere på året kom tilbage fra 0-3 og spillede 3-3 ude mod Schweiz i EM-kvalifikationen.

Lech Poznan-angriberen er dog tvivlsom til de kommende landskampe i juni mod Irland og Georgien på grund af en fodskade.

Da landstræner Åge Hareide onsdag udtog sin trup, valgte han 22 spillere og lod en plads i truppen stå åben.

Den plads tror og håber Gytkjær, at han får, da der er fremgang med skaden. 

- Jeg fik lidt problemer med min fod for nogle uger siden, så jeg har været lidt på skånekost på det seneste. Jeg spillede dog et par kampe i sidste uge, så det ser positivt ud, siger Gytkjær til bold.dk.

Angriberen er blandt de spillere, som skal træne med i Brøndby i næste uge og dermed har chancen for at vise sig frem for landstrænerteamet.

- Jeg tror på det. Det var dejligt at komme på tavlen sidste gang, og det bliver nogle fede kampe, så jeg håber, jeg bliver klar, siger Gytkjær til bold.dk.

29-årige Gytkjær har spillet fem A-landskampe for Danmark.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

Daemon 10:46          
Ellers klarer vi os nok også lige uden denne 29-årige spiller fra et polsk midterhold, som han i denne sæson har scoret 9 mål for i åbent spil i 31 kampe :-)
Pirart 11:17          
Vi har brug for alle angribere med potentiale for mål.
Daemon 11:24          
Jamen så indkald Bashkim Kadrii eller Patrick Mortensen eller Jonas Wind. Det virker bare mærkeligt, at vi skal kigge mod den svage polske liga, der rangerer under selv Norge og Sverige, for at finde en, som tilmed ikke ligefrem hamrer et væld af mål ind.

Han har i øvrigt ikke scoret for klubholdet siden den 3/3 - otte kampe i træk uden mål - og i de to seneste kampe blev det til hhv. en halv og en hel time på banen. Jeg er i hvert fald ikke imponeret.
Pirart 12:25          
Plus fem i EL. Og en samlet total for 39 mål på 81 kampe.

Ikke den nye Elkjaer, men hvem ellers? Når vi ikke har en bomber, må man prøve med en bøssemager. Vi udtager spillere og ikke ligaer.
Hvis Gytkjaer vurderes, til at passe bedst til konceptet som profil og relationelt, ud af de alternativer vi har så er det vel en fin pragmatisk løsning.
MadsDK 13:01          
Preben Elkjær scorede også ´kun´ i halvdelen af sine kampe for Lokeren og en tredjedel af sine kampe for Verona. Gytkjær kan noget som ingen af de andre angribere i truppen kan. Hans aggressive dybdeløb kan blive guld værd mod defensive hold som Irland og Georgien.
Tirsdag 18. juni
Mandag 17. juni