LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Smadret Röcker: Den her sejr er ekstra dejlig

| Superligaen | 0 kommentarer
Smadret Röcker: Den her sejr er ekstra dejlig
Foto: Getty Images
Brøndby-forsvarsspiller Benedikt Röcker var en træt mand efter sejren over AGF. En sejr, der var lige en tand mere dejlig end de andre i sæsonen.

Inden fredagens kamp mod AGF havde Brøndby været inde i en periode med blot en Superliga-sejr i otte forsøg, og derfor var det en stak forløsende Brøndby-spillere, der kunne fejre en 2-0-sejr over aarhusianerne.

Benedikt Röcker var med til at holde nullet for første gang i lang, lang tid, og han var lykkelig efter opgøret.

- Sejrsfølelsen er altid dejlig, men den her er lige lidt mere dejlig. Vi har knoklet så hårdt de seneste uger og den her uge, siger Röcker til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Jeg vil ikke sige, at presset udefra var stort, men vi ville bare så gerne tilbage på sporet med en sejr - og især foran vores fans på hjemmebane.

- Vi knoklede i alle 95 minutter, og vi havde også massiv støtte hele kampen igennem, så jeg synes, at sejren var fortjent.

- Jeg er meget glad nu og meget, meget smadret. Jeg er glad på hele holdets vegne, for vi har arbejdet så hårdt på det seneste, og vi har kæmpet på banen, så det er rigtig dejligt at stå med sejren efter kampen, siger Röcker.

Brøndby er i skrivende stund på fjerdepladsen i Superligaen - der er dog flere hold, der i løbet af weekenden kan lave om på det.


Stream Esbjerg fB – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april