Luk

Smalling: Jeg er stolt af at være i Roma

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Manchester United
Premier League (20/06)
YouBet 3,50 3,45 2,20

Chris Smalling fortæller, at han er stolt af at være Roma-spiller – blandt andet på grund af det humanitære arbejde, klubben udfører.

Roma er kendt for sit arbejde på sociale medier, hvor klubberne arbejder for blandt andet at finde personer, der er forsvundet.

Når klubben har hentet nye spillere og præsenteret dem på Twitter, har præsentationerne eksempelvis været lanceret af et billede af en forsvundet person og kontaktoplysninger til myndighederne.

På den måde har klubben spredt budskabet om at hjælpe med at finde de forsvundne personer.

Under coronakrisen har klubben arbejdet med at levere fornødenheder til de, der ikke har kunnet gøre det selv – og den form for arbejde er engelske Chris Smalling meget imponeret af.

- Roma har et meget stort hjerte. Det gik hurtigt op for mig, da jeg kom hertil. Klubben gør meget for at hjælpe mennesker, og de hjælper på andre måder end andre. Det er dejligt.

- De sætter virkelig et eksempel, og andre klubber er kommet med ombord. Jeg er meget stolt af at være relateret til Roma på grund af alle klubbens initiativer, siger Smalling ifølge The Times.

Da Chris Smalling blev præsenteret i Roma, blev en kenyansk pige efterlyst – hun blev fundet blot et par måneder senere. Om det netop var annoncen på Romas profil, der gjorde udslaget, vides dog ikke.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni