Luk

Smuk Billing-assist i topopgør - se den her

| Championship | 3 kommentarer

Infoboks

Fulham - Bournemouth 1-1
Championship
46' 0-1 Dominic Solanke
84' 1-1 Tosin Adarabioyo

Philip Billing lavede en flot assist få sekunder inde i anden halvleg, da Bournemouth spillede uafgjort ude mod Fulham i et absolut topopgør i Championship.

Philip Billing har indtil videre haft en god sæson med sin engelske klub Bournemouth, hvor det er blevet til både mål og assists for den høje midtbanespiller.

Klubben har ligeledes haft god succes, hvor de ligger med i toppen af tabellen og kæmper om oprykning til Premier League.

Fredag aften stod den så på en direkte kamp om førstepladsen, da Bournemouth var på besøg hos Fulham. Hjemmeholdet fra London lå inden kampen ét point foran Bilings hold fra det sydlige England, og der var et godt stykke ned til tredjepladsen.

Danske Emiliano Marcondes startede på den centrale midtbane sammen med Billing

Efter en målløs første halvleg, hvor Fulham havde haft mange chancer, men ikke var lykkedes med at score, startede anden halvleg med et brag. Og det havde Philip Billing stor andel i.

Udeholdet gav bolden op, og efter tre hurtige afleveringer modtog Billing kuglen i midtercirklen. 

Danskeren krøllede en dybdeaflevering afsted med sin førsteberøring efter Dominic Solanke, der havde taget et godt dybdeløb. Angriberen tog en enkelt berøring på kanten af feltet, inden han resolut flugtede bolden op i hjørnet efter blot syv sekunders spil.

Et suverænt indøvet mål af Bournemouth, hvor Billing og Solanke leverede høj klasse. Du kan se det øverst i artiklen.

Fulham havde problemer med at komme frem til chancer i anden halvleg, men efter 84 minutter fik de alligevel udlignet, da Abdul-Nasir Adarabioyo headede 1-1-målet i kassen.

Kampen endte 1-1, hvilket resulterer i, at Fulham forsat har et point mere end Bournemouths 43. Queens Park Rangers indtager tredjepladsen i tabellen med 35 point og kamp mindre.


Af Tobias Bladt Haarder
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar