Luk

Smuk Di Maria-kasse sikrede PSG et point

| International | 11 kommentarer
Smuk Di Maria-kasse sikrede PSG et point
Foto: Getty Images

Angel Di Maria udlignede i overtiden, da PSG og Napoli onsdag aften spillede 2-2 i Champions League.

PSG skulle onsdag aften forsøge at bygge videre på seneste rundes storsejr over Røde Stjerne, da Napoli kom på besøg i Champions League.

Franskmændene havde samlet tre point i de to første kampe og stillede til start med den giftige offensive trio Kylian Mbappe, Edinson Cavani og Neymar.

Napoli toppede før kampen gruppe C med fire point, efter det i seneste runde blev til en sen sejr over Liverpool hjemme i Italien.

PSG var det farligste mandskab fra kampens start, hvor både Edinson Cavani og Kylian Mbappe sendte afslutninger snert forbi Napoli-målet.

Midt i halvlegen viste Napoli dog også tænder, da Dries Mertens sendte en afslutning på undersiden af overliggeren.

Fem minutter senere skulle italienerne tage føringen.

Jose Callejon fandt Lorenzo Insigne med en flot aflevering i dybden, og så kunne den lille italiener let sende bolden i en bue over en Alphonse Areola, som var kommet lidt på mellemhånd. 1-0 til Napoli.

Efter pausen skulle PSG ud og jagte udligningen, og den kom efter et kvarters spil.

Højrebacken Thomas Meunier forsøgte sig med et fladt indlæg, som Napolis Mario Rui kastede sig ned i og rettede i eget net. 1-1 i Paris.

Et kvarter før tid skulle Napoli dog tage føringen tilbage, da Dries Mertens opsnappede bolden efter en duel med Marquinhos, hvorefter han med en god gammeldags tåhyler sendte kuglen i nettet.

Fem minutter efter var PSG på spil, da Neymar sendte et kvalificeret frispark af sted, som dog blev reddet til hjørnespark af David Ospina.

Bedst som man troede, Napoli ville løbe med sejren, slog PSG til. Argentinske Angel Di Maria fik bolden i højresiden, tog et træk ind i banen og sendte bolden i mål i det lange hjørne med et smukt spark.

Dermed endte det hele 2-2 i Paris.

Resultatet betyder, at Napoli ligger nummer to i gruppe C med fem point efter seks kampe, mens PSG er nummer tre med fire point.

I gruppe D var FC Porto en tur i Rusland for at møde Lokomotiv Moskva, og her vandt portugiserne med 3-1.


Af Anton Græsdal Maajen
Mandag 14. oktober