Luk

Smukke AGF-mål nedlagde OB i målrig kamp

| 3F Superliga | 55 kommentarer

Infoboks

AGF - OB 4-2
Superligaen Grundspil
4' 1-0 Albert Groenbaek
9' 1-1 Issam Jebali
15' 2-1 Bror Blume
71' 3-1 Patrick Mortensen
74' 3-2 Issam Jebali
80' 4-2 Casper Højer Nielsen

Fire flotte mål sikrede AGF en sejr på 4-2 over OB i 3F Superligaen på trods af en jævnbyrdig affære.

I søndagens opgør på Ceres Park tørnede AGF og OB sammen i et opgør mellem to hold, der var ubesejrede efter sæsonens første to kampe.

OB havde derudover også et motiv om hævn på spil, da AGF slog dem i sidste kamp i 3F Superligaen i sidste sæsons opgør om at komme med i Europa League-kvalifikationen.

Hæsblæsende start

Kampen startede i et hæsblæsende opgør, og efter fire minutters spil havde hjemmeholdet allerede bragt sig foran.

19-årige Albert Grønbæk trak ind i banen og sparkede smukt bolden over i det lange hjørne og bragte AGF foran 1-0.

Føringen holdt dog kun omkring fem minutter, inden Issam Jebali headede et indlæg fra Oliver Lund i nettet til 1-1 fra bagerste stolpe.

I kampens 15. minut havnede en flot AGF-omstilling hos Bror Blume, der fra kanten af feltet afsluttede første gang og bragte AGF på 2-1 efter et kvarters spil.

OB jagtede udligningen

OB var allerede kommet bagud to gange, men alligevel havde udeholdet spilovertaget og spillede sig frem til gode chancer i resten af første halvleg. 

Emmanuel Sabbi kom tæt på udligningen, og det samme gjorde Jebali.

Stillingen ved pausen var 2-1 til AGF efter en hæsblæsende halvleg og start på opgøret.

OB kom godt ud til anden halvleg og spillede sig frem til flere chancer, men den sidste skarphed manglede.

Et kvarter inde i anden halvleg bankede Sabbi bolden på overliggeren for OB, og det var generelt stolpe ud for OB i opgøret.

Flotte AGF-mål afgjorde kampen

OB's ineffektivitet stod i stor kontrast til AGF's evne til at score i den anden ende. Patrick Mortensen scorede et flot mål fra kanten af feltet med 20 minutter tilbage af opgøret, og så stod der 3-1 til AGF.

OB fik dog svaret hurtigt igen kort efter, da Jebali lavede sit andet mål. Han lagde bolden over i det lange hjørne efter en hjørnesparkssituation, og så havde OB reduceret til 3-2.

I det 80. minut fik AGF et frispark i højre side. Det tog Casper Højers venstreben sig af, og han bankede smukt bolden op i det lange hjørne til 4-2.

OB blev dermed knækket af flere smukke AGF-scoringer, og dermed vandt AGF kampen 4-2.

Sejren sender AGF til tops i Superligaen, før de andre kampe i runden er spillet. OB lider sæsonens første nederlag i sæsonen.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Johannes Skjøth

55 kommentarer

Notler 15:54          
Vi skal ikke have mange flere skader i forsvaret, før det ser rigtig skidt ud!

Men offensiven fungerer
Islandboy 15:55          
Ja, dejligt at se, at den bliver kørt stille og roligt hjem
McDuff 15:55          
Ærgerligt. OB spiller ellers god fodbold, men AGF er bare uhyggeligt skarpe..
TheUnitedWay 15:56          
Puha Eskelinen ser skidt ud på målet til 3-2. Anden halvleg var ikke særlig god, men fortjent sejr set over hele kampen.
Triple I 15:56          
Forfærdelig defensiv. Forfærdelig ineffektivitet. Forfærdelig dommerpræstation på trods af VAR. Det er fandme op af bakke.

Så kan man spille nok så flot. Det kommer der bare aldrig noget ud af i en fodboldkamp, hvis ovenstående er tilfældet som det var i dag.
80Aarhus00 15:56          
Puha. Jeg synes, at vi i store dele af kampen er i hælene på OB, som på mange fronter spiller en flot kamp. Vi er faktisk udspillet flere gange og er vel "heldige" med at være så skarpe, som det er tilfældet i dag. Men der er så også en helt vanvittig kvalitet i de afslutninger, der bliver scoret på i dag. OB har et helt andet udtryk end sidste år. De kunne meget vel have sådan en sæson, som vi havde sidste år.
Omvendt har jeg desværre ikke den samme tiltro til GF lige nu, som jeg havde i slutningen af sidste år. Men det kan være, at det ændrer sig.
Dog lidt sjovt at høre de vilde forventninger, som der må være til Gf, når de nu har haft en "meget svingende" sæsonstart efter de få kampe, som den ene Kommentator nævner. 4 point i superligaen efter en meget overbevisende sejr mod Vejle og så et flot point mod Randers. Europa var dog selvfølgelig skuffende. Senere påpeger KEP da også, at det måske ikke er så slemt. Det ændrer ikke på, at de til tider var en anelse belastende at høre på. OB fortjener bestemt ros. Men vi er 3 kampe inde i sæsonen....
Der skal ikke herske tvivl om, at opnå en 3. Plads igen vil blive meget meget svært. Top 6 vil stadig være en succes! Nu står vi efter 3 kampe og har 7 point uden at være prangende. Det er trods alt en helt ny ting i AGF.
haraltidret 15:56          
Flot af AGF at de lidt ufortjent snupper tre point imod OB på trods af et hav af skader og karantæner. AGF var bare langt mere skarpe og effektive end OB, der dog kan trøste sig med at de var det bedste hold i dagens kamp. Men det er nok en ringe trøst når man lige har tabt 4-2.
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober