Luk

Smukt Pepe-mål cementerede Arsenal-sejr

| Europa League | 0 kommentarer

Arsenal vandt torsdag aften en sikker sejr på 3-0 på hjemmebane mod Dundalk i Europa League.

Arsenal skulle torsdag aften spille klubbens første hjemmebanekamp i årets Europa League, da Dundalk besøgte Emirates Stadium.

Hjemmeholdet kunne med en sejr spille sig alene i front i gruppen afhængig af resultatet i gruppens anden kamp. Dundalk tabte i første runde til norske Molde og jagtede sine første point i turneringen.

Der var dog langt til point for Dundalk på Emirates Stadium torsdag aften, hvor tidligere FC Nordsjælland målmand Alex Runarsson vogtede buret for hjemmeholdet

Arsenals unge reserver sad på det hele i første halvleg, men alligevel kom London-klubben først foran kort før pausen.

Eddie Nketiah stod det rigtige sted i det lille felt og fik fat i en nedfaldsbold efter et hjørnespark, og så kunne han skrabe bolden det sidste stykke over stregen. 1-0 til Arsenal.

Kun to minutter senere fordoblede Arsenal føringen.

Nicolas Pepe afsluttede fra kanten af feltet, mens hans afslutning blev blokeret. Det resulterede dog i, at bolden røg videre til Joe Willock i venstre side af feltet, der lækkert tæmmede bolden med ydersiden af højrefoden, før han flot satte bolden ind over Dundalk-keeperen og op i nettaget.

Derfor stod det 2-0 til Arsenal, da holdene gik til pause.

På Arsenals første angreb i anden halvleg, lukkede de kampen på et fremragende mål af Nicolas Pepe.

Ivorianeren modtog bolden på kanten af feltet og rullede den lidt tilbage med venstre fodsål, før han fra stående placerede bolden helt oppe i krydset med sit kolde højreben. 3-0 til Arsenal.

Arsenal fortsatte med at være meget på bolden i anden halvleg, men selvom de ofte sværmede omkring Dundalk-feltet, var det som om, gæsterne havde fået sat en prop i.

Dermed endte det hele med 3-0, hvilket betyder at Arsenal lægger sig i spidsen af Gruppe B med seks point i de første to kampe. Dundalk ligger sidst.

Molde – Rapid Wien

I gruppens anden kamp tog Molde imod Rapid Wien, og her var det nordmændene, der trak det længste strå.

Ohi Omoijuanfo kunne glide bolden i mål efter et fladt indlæg i det 65. minut, og da Rapid Wien ikke formåede at reagere på det, vandt Molde kampen med 1-0.

Med resultatet ligger den norske klub nummer to med lige så mange point som Arsernal – nemlig seks.


Af Jonas Nielsen
Fredag 27. november
Torsdag 26. november