Luk

Snart 40 år: Legenden Lars Pleidrup forlænger

| 2. Division | 8 kommentarer

Infoboks

39-årige Lars Pleidrup forlænger et år med Nykøbing FC og skal dermed spille 1. division sammen med holdet i den kommende sæson.

Lars Pleidrup fylder 40 år til august, men trods den fremskredne alder har han ikke tænkt sig at stoppe karrieren.

Nykøbing FC-anføreren har således forlænget aftalen med et år, så han også kan bidrage på banen i den kommende sæson i 1. division.

Pleidrup er sideløbende transitionstræner i Nykøbing FC, og han føler sig stadig fuldt ud motiveret til at fortsætte som aktiv stadigvæk.

- Jeg føler stadig, at jeg har noget at give til både holdet og klubben, så jeg er rigtig, rigtig glad og stolt over, at jeg også det kommende år er med på den her fantastiske rejse som klubben er i gang med, siger Pleidrup.

- Kroppen har det stadig godt, og jeg føler mig lige så motiveret, som jeg altid har været for at hjælpe NFC videre i udviklingen, så for mig var det helt naturlig at skrive under og så ellers bare se frem mod næste sæson, der bliver utroligt spændende for alle i og omkring NFC.

Lars Pleidrup startede karrieren i Nykøbing, som han vendte tilbage til i januar 2014. Han har også tørnet ud for FC Vestsjælland og AGF.

Han har spillet 50 kampe i Superligaen.


Af Sara Margren
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni