Luk

Snart 40 år: Maicon fortsætter i San Marino

| Campionato | 0 kommentarer

Infoboks

Den tidligere topspiller Maicon er snart 40 år, men han har nu fundet sig en ny klub, hvor han fortsætter karrieren – Tre Penne fra San Marino, der skal spille ECL denne sommer.

I januar vendte den tidligere Inter-, Manchester City- og Roma-back Maicon tilbage til europæisk fodbold, da han skiftede til Serie D-klubben Sona Calcio.

Her nåede han 17 kampe i forårssæsonen, men nu har den snart 40-årige brasilianer så fundet sig en ny klub.

Således er han kommet på kontrakt i Tre Penne fra San Marino, som i den kommende sæson spiller kvalifikation til UEFA Conference League, og noget kan tyde på, at den umiddelbare aftale er, at han spiller de to første kvalifikationskampe og så ser parterne samarbejdet an.

På klubbens hjemmeside fremgår det nemlig, at han har skrevet kontrakt for de to kampe, som efter planen spilles den 8. og 15. juli.

- Nu begynder et nyt kapitel for mig, og det bliver spændende at vende tilbage til at spille europæisk fodbold efter så mange år. Jeg håber, jeg gør det godt, og at vi kan gå videre med Tre Penne, siger han til klubbens hjemmeside, hvor sportsdirektør Maurizio Di Giuli tilføjer:

- Det er en stor ressource for Tre Penne på et både menneskeligt og sportsligt niveau. Det er en spiller, hvis fortid kan give en stor stimuli til hans holdkammerater, og jeg er overbevist om, at han ikke kun er her for at skule spille en enkelt gang. Han kan virkelig være en vigtig hjælp for os.

Maicon har blandt andet vundet Champions League med Inter.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august