Luk

Sociedad sikrede et point efter sen udligning

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Real Sociedad - Athletic Club 1-1
La Liga
85' 0-1 Asier Villalibre
89' 1-1 Roberto Lopez

Real Sociedad og Athletic Club spillede onsdag 1-1 i La Liga, da begge mandskaber scorede sent i basker-derbyet.

Real Sociedad og Athletic Club mødtes onsdag i La Liga, hvor der for hjemmeholdet var mulighed for at gå op på de europæiske pladser i tabellen, mens gæsterne kunne jagte revanche fra lørdagens Copa del Rey-finale.

Fra starten af kampen var det da også udeholdet, der virkede mest opsatte på at hente en sejr.

Med et tungt overtag i boldbesiddelse forsøgte Athletic nærmest at slide Sociedad-defensiven op i starten af første halvleg, der også bød på flere skudforsøg fra gæsterne.

Desværre manglede Athletic-spillerne i langt de fleste tilfælde præcision i afslutningerne, hvorfor Alex Remiro i Sociedad-målet ikke for alvor blev sat på prøve.

Som tiden skred frem kom Sociedad bedre med i kampen, og trods flotte offensive takter fra begge hold, så manglede skarpheden ganske enkelt i afslutningerne, hvorfor begge målmænd primært var i aktion, når de skulle gribe eller bokse indlæg væk i feltet.

Derfor kunne de to målmænd da også gå til pause næsten uden græs på trøjen.

Efter pausen blev der justeret lidt på skarpheden hos gæsterne, der efter pausen fik sendt en forkølet afslutning mod mål, der dog gav kampens første forsøg inden for rammen. 

Der var tog ikke mange oplagte scoringschancer i kampen, hvilket de to holds trænere forsøgte at ændre på med en række indskiftninger i anden halvleg.

Og udskiftningerne gav pote sent i kampen. 

Først var det Athletic, der efter 85 minutter fik sent en bold ind i panden på indskiftede Asier Villalibre, der sikkert kunne gøre det til 1-0 for gæsterne. 

Føringen holdt dog kun et kort øjeblik, inden ligeledes indskiftede Roberto Lopez udlignede for hjemmeholdet på et indlæg, der snød Unai Simon i målet. 

Ingen af holdene fik scoret yderligere i de sidste minutter af kampen, hvorfor basker-derbyet sluttede uden en vinder. 

Med det ene point er Sociedad rykket op på femtepladsen i La Liga, men Athletic er nummer 10.


Af Krister Olsen

1 kommentar

Fodboldtilskuer00 23:15          
Det var mere kæmpe drop af Unai Simon til 1-1.
Lørdag 17. april
Fredag 16. april