LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SønderjyskE bekræfter Frederiksen

| Danmark | 15 kommentarer
SønderjyskE bekræfter Frederiksen
Foto: Jan Christensen / Getty Images
SønderjyskE har fra nytår sikret sig sin tidligere profil Søren Frederiksen på en aftale, der gælder til sommeren 2020.

Sønderborg-drengen Søren Frederiksen vender til nytår tilbage til SønderjyskE, når hans aftale med Viborg FF løber ud. Det bekræfter sønderjyderne nu.

- Det bliver godt at få Søren Frederiksen hjem igen. Vi kender ham rigtig godt, han kender klubben ud og ind, hvilket også betyder, at han fra dag ét bare er på plads og lynhurtigt integreret. Han har oplevet både medgang; men også modgang i de forskellige klubber, han har spillet i.

- Det er tydeligt for enhver, som har set hans kampe for Viborg i dette forår, at det er en mere hærdet og afklaret spiller, som vi får tilbage i folden. Den seneste sæson har han spillet på et højt niveau, som vi gerne vil bibeholde og løfte endnu et trin fra vinterpausen, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmside og fortsætter:

- Søren Frederiksen skal primært bidrage på midtbanen, og kan i øvrigt spille mange pladser på holdet. Han er en utroligt fleksibel og klog spiller, og er bare firmaets mand, der spiller der, hvor der er brug for det. Vi ser ham dog primært på de offensive positioner på midtbanen centralt og på kanterne. Han har specielt i det seneste år lagt på sin udvikling i form af både mål og assists, og det betyder rigtig meget.

28-årige Frederiksens aftale gælder til sommeren 2020.

Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

15 kommentarer

Alle Achtung 06:41          
Minder han ikke en del om Hvilsom?
bruger 151464 07:03          
Du bliver savnet i Viborg. Altid garant for en helhjertet fight.
Groggster 07:16          
@ Alle Schtung

Jeg synes, han har langt mere drive end Hvilsom og bedre teknik. Hvilsom er mere målscorer med noget fysik og placeringsevne.
The Legend 07:48          
Minder han ikke en del om Hvilsom?

Overhoved ikke i mit hoved. Hvilsom er vel købt ind som angriber - det er Søren F ikke. SF kan vel spille mange pladser, som fx kant/back
Alle Achtung 07:49          
Jo måske Groggster. Tænker de dækker de samme pladser. Fløj eller angriber.. synes der er en del i venstre side nu...
skkh 08:03          
Det er et fortjent skifte, og jeg kan godt forstå, hvis han føler, han skal have det maksimalt opnåelige på lønsedlen nu. (28 år og alt det)

Nu håber jeg bare han lægger en helhjertet indsats de næste 6 mdr, eller at Sønderjyske eventuelt smider gode penge for at få ham nu.. We need it
Marmeladen 08:17          
Det er et fortjent skifte, og jeg kan godt forstå, hvis han føler, han skal have det maksimalt opnåelige på lønsedlen nu. (28 år og alt det)
Så er du nok ikke klar over at Viborg har et højere budget end SønderjyskE. SønderjyskE er en ret lille klub, der har formået at etablere sig i Superligaen med godt sammenhold og via god ledelse. Noget man desværre ikke kan sige om VFF. Men det er stadig en klub med et meget lavt budget, og uden de helt store sponsorer og fanskare. Men det kan godt være at han får mere nu efter at have været gået 30 % ned i løn efter nedrykningen. Jeg tror nu mere det handler om at han vil spille i Superligaen, og det gør Viborg ikke, og der er ingen garanti for det i næste sæson. Jeg syntes de skal sælge ham nu, hvis SønderjyskE kan og vil betale en lille sum penge. Jeg tror aldrig det er en god ide at have en spiller i truppen som ikke har sin fremtid der. Kevin Mensah skiftede også med det samme til Esbjerg i sin tid, selvom han skulle være blevet ½ år
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts