LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SønderjyskE henter Hvilsom

| Superligaen | 27 kommentarer
SønderjyskE henter Hvilsom
Foto: Getty Images
SønderjyskE oplyser, at de har sikret sig angriberen Mads Hvilsom i Esbjerg. Han er lejet frem til sommeren 2019, hvor han har udløb med vestjyderne. 

Esbjerg er rykket ud af Superligaen, mens angriberen Mads Hvilsom bliver i den bedste række. SønderjyskE har således lejet ham frem til sommeren 2019. 

- Mads Hvilsom er en ønskespiller i SønderjyskE, og man kan godt kalde ham for en signaturspiller i forhold til vores DNA og værdier, siger sportschef Hans Jørgensen Haysen og tilføjer: 

- Han har for det første en ydmyg tilgang, og ved, at tingene ikke kommer af sig selv. Han spiller med hjertet, med vilje og arbejdsomhed. Præcis de dyder, som vi værdsætter og står for i SønderjyskE.

- Vi går ind til en ny sæson efter at have sagt farvel til flere spillere, og derfor er typer som Mads Hvilsom afgørende for at vi kommer videre af samme spor, og husker hvad der gør SønderjyskE til et unikt og stærkt fodboldhold.

Han er meget realistisk omkring sig selv, og giver sig altid 100 procent der, hvor han er. Intet er for stort eller for småt til Mads Hvilsom, og det er bare noget, vi elsker her hos os. 

Han har tidligere scoret mange mål; men har oplevet en periode med modgang. Han trænger til at vise sit værd, og det er jeg fuldstændig overbevist om, at han vil gøre i den lyseblå trøje. 

24-årige Hvilsoms aftale med Esbjerg løber ud i sommeren 2019, så han reelt færdig i klubben.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Fredag 19. april
Torsdag 18. april