Luk

SønderjyskE henter islænding til offensiven

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

AGF - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (27/09)
Bet25 1,79 3,70 4,50
Oddset 1,77 3,70 4,70
bet365 1,75 3,80 4,75

SønderjyskE har søndag meddelt, at de har skrevet kontrakt med islandske Kristófer Kristinsson, som er kommet til på en treårig kontrakt fra Grenoble Foot.

SønderjyskE indledte søndagen med en transfernyhed, da de kunne bekræfte, at de havde hentet islandske Kristófer Kristinsson, som er kommet til fra franske Grenoble Foot.

Her har den offensive spiller fået en kontrakt frem til sommeren 2024, melder SønderjyskE i en pressemeddelelse.

- Kristófer Kristinsson er en rigtig interessant spiller, som vi har fulgt i en længere periode, og det er med stor glæde, at vi kan byde ham velkommen i SønderjyskE Fodbold. Han er en atletisk og powerfuld spiller med en rigtig god teknik, der kan spille på alle pladser i den forreste kæde.

- Vi glæder os meget til at se ham på træningsbanen og i kamp i løbet af den kommende periode. Der er ingen tvivl om, at han er topmotiveret og klar til at vise vores trofaste fans mere af den islandske kvalitet, som vi har oplevet igennem mange år i SønderjyskE, udtaler Jonas Lygaard, som er administrerende direktør.

SønderjyskE meddeler dog, at de faktisk stadig venter på, at den internationale transfer går igennem, inden skiftet er helt officielt.

22-årige Kristófer Kristinsson blev i den seneste sæson noteret for otte mål i 32 kampe for PSV's U21-mandskab, hvor han var udlejet til.


Af Raymund Nelausen
Fredag 24. september