Luk

SønderjyskE holder fast: Smitten skal stoppes

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Der er åbent op for træning i mindre grupper, men SønderjyskE fastholder over for jv.dk sin hjemsendelse af sine spillere. 

Divisionsforeningen slog onsdag fast, at så længe det er inden for regeringens rammer, kan klubberne genoptage træning i mindre grupper. 

Det har AGF og Hobro benyttet sig af, men i SønderjyskE fastholder man sin hjemsendelse af spillerne mod lønkompensation.

- Vores spillere, trænere og det administrative personale er sendt hjem uden nogen form for opgaver. Hvad andre gør, er deres sag. 

- Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg synes er rigtigt i denne tid. Det handler om at stoppe smittespredningen med alle midler, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen til jv.dk.

Esbjerg har samme holding som SønderjyskE og fastholder også sin hjemsendelse af spillerne.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Mikael Blond

9 kommentarer

Soendersyd 09:36          
Jeg håber der er en superliga at komme tilbage til.... aflysningen af EM giver trods alt klubberne mulighed for at færdigspille 19/20 sæsonen og dermed få tv-pengene... ellers frygter jeg at DKs fodbold kun bliver med rigmændsklubber, så som OB og Brøndby...
GameOn 09:43          
Fornuftigt, også fra et økonomisk perspektiv, så man lige når at få en måneds løntilskud med fra staten inden man evt. starter op i midt/slut april eller hvornår det nu bliver.
FRC 17:52          
Næh, det har vi ikke. Vi har ingen sugerdaddy eller mulighed for at afskrive enorme gældsposter i andre firmaer.
Renlim7 07:19          
@8K. Småtbegavet kommentar. Der er klubber som køber sig til succes. I SE kæmper man sig til succes. Der er ingen sugardaddy som skyder penge i. Men du er vel til første nævnte, bare ærgerligt du ikke har pengene selv, så dejligt for dig at du kan holde med FCK og Manchester City.
8K 11:14          
@Renlim7 - Holder hverken med FCK eller City, men det er vel sagen uvedkommende.
Min pointe er, SE ikke behøver lade som om de kører på den høje moralske klinge, sandheden er de ikke har råd til at lade spillerne træne.

SE er i vel ikke mere hårdtarbejdende end så mange andre danske klubber - men bild bare Jer selv det ind, hvis det gør situationen mere tålelig.

Og du kan selv være småtbegavet :)
Alle Achtung 11:25          
@Renlim7 - Holder hverken med FCK eller City, men det er vel sagen uvedkommende.
Min pointe er, SE ikke behøver lade som om de kører på den høje moralske klinge, sandheden er de ikke har råd til at lade spillerne træne.


Det vil vel koste en halv mio pr måned at kalde spillerne til træning. Altså måske 1 mio. hvis det her trækker ud Det er mange penge i de mindre klubber men jeg tror også det var en mio. der kunne findes hvis de virkelig ville.

Men kalder de fodboldspillerne på arbejde - hvad så med ishockey og håndbold?
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts