LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

SønderjyskE-målmandstræner rykker til Kina

| Superligaen | 1 kommentar
SønderjyskE-målmandstræner rykker til Kina
Foto: SønderjyskE

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 1,40 4,75 7,50
NordicBet 1,44 4,60 7,55
Oddset 1,40 4,70 8,20

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
SønderjyskE skifter ud på målmandstrænerposten. Kaj Stefansen har fået job hos det kinesiske kvindelandshold, og den tidligere Vejle Boldklub-målmandstræner Toivo Vadum tager over i Haderslev.

Kaj Stefansen forlader sit job som målmandstræner i SønderjyskE, fordi han har fået et tilsvarende job hos det kinesiske kvindelandshold.

Den tidligere Vejle Boldklub-målmandstræner Toivo Vadum tager over efter Stefansen, som glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg har haft en stor drøm om at komme til udlandet, og det her er en super spændende mulighed, siger Kaj Stefansen til SønderjyskE's hjemmeside.

- Kina skal spille VM i Frankrig til sommer, og vi skal allerede i træningslejr på Stillehavsøen Guam i næste uge, så det er lige på og hårdt.

- Jeg er blevet 50 år, og jeg har været i den danske liga de seneste 32 år, så det bliver vildt spændende at prøve noget helt nyt i et stort og anderledes land, siger Stefansen.

Kaj Stefansen, som også tidligere har været målmandstræner i FC Fredericia, stopper i SønderjyskE efter lørdagens opgør mod AC Horsens.


Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

VBaltid 09:12          
Toivo Vadum er en målmandstræner i topklasse! Tillykke Sønderjyske. Det var helt uforståeligt, da Vejle stoppede samarbejdet med ham
Torsdag 25. april