Luk

SønderjyskE nedlagde OB i testkamp

| Superligaen | 3 kommentarer
Rammer Frimann plet? Brøndby indleder jagt på OB-stopper
Tillykke med fødselsdagen til en vaskeægte OB-legende: Thomas Helveg fylder 48 – se portrættet af ham her
SønderjyskE nedlagde OB i testkamp
Foto: Getty Images

SønderjyskE vandt fredag 1-0 over OB i en testkamp, hvor matchvinderen blev Marco Rojas.

OB og SønderjyskE tørnede fredag eftermiddag sammen i en testkamp, og begge mandskaber stillede med de tunge skyts fra kampens start.

OB havde udover de vante profiler Oliver Christensen på mål, mens SønderjyskE havde nytilkomne Patrick Banggaard, Mads Albæk og Rilwan Hassan med fra første fløjt.

SønderjyskE startede bedst ud, og Johan Absalonson var tæt på at score efter et kvarter, men et indlæg fra Hassan blev ikke drejet ordentligt mod målrammen af den rutinerede målræv.

OB kom bedre med, som halvlegen skred frem, og Bashkim Kadrii havde blandt andet en stor chance på en friløber.

SønderjyskE bragte sig i stedet på 1-0 kort før pausen, da Marco Rojas afsluttede et fint angreb, der blev orkestreret af Christian Greko Jakobsen og Alexander Bah.

Der blev skiftet godt ud i pausen hos SønderjyskE, hvor flere unge folk kom ind, mens OB skiftede Anders K. Jacobsen, Oliver Lund og Sayouba Mande ind.

Unge Rasmus Vinderslev var tæt på i flere omgange for SønderjyskE i starten af anden halvleg, mens Danny Amankwaa havde et forsøg på stolpen.

I den anden var indskiftede Nicklas Helenius på spil for OB, men skarpheden manglede for angriberen, både tæt under mål og fra distancen.

Derfor endte det hele med en 1-0-sejr til SønderjyskE i fredagens testkamp.


Af Sara Margren
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli