Luk

SønderjyskE om Vejle-chef: Et godt navn

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Lyngby
Superligaen Nedrykningsspil (17/05)
Bet25 1,96 3,70 3,30
Oddset 1,85 3,90 3,95
bet365 1,85 4,00 3,60

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen kalder Henrik Tønder for et godt navn, som han kun kan sige det bedste om, efter klubben er blevet sat i forbindelse med Vejle-bossen.

SønderjyskE leder efter en ny direktør til fodboldafdelingen, og Ekstra Bladet skrev forleden, at Vejle Boldklubs Henrik Tønder var topkandidat til jobbet.

I forbindelse med SønderjyskE's kamp mod AC Horsens blev direktør Klaus Rasmussen spurgt ind til Henrik Tønder, og han er et godt navn, lyder det.

- Nu kommenterer vi ikke på navne i den fase, vi er i. Vi skal ud og finde en fodbolddirektør til SønderjyskE-projektet, og lige nu er der en stor kandidatliste, siger Klaus Rasmussen til TV3 Sport.

- Den kandidatliste skal snævres ind i den kommende tid, og det er det, vi arbejder på. Men jeg må da absolut smile og sige, at Henrik Tønder kender jeg jo rigtig godt, så det er fuldt fortjent, at han bliver nævnt som et emne.

- Så må I prøve at spørge Henrik om det. Det er et godt navn, synes jeg, og jeg kan kun sige det bedste om Henrik, så det ville være fint, hvis han er på den snævre liste, når vi kommer videre. 

SønderjyskE håber at have en ny mand klar inden sommerferien.


Af Sara Margren

20 kommentarer

biiiiib 07:04          
hands off
VbRocks 07:29          
Jeg kan ikke se hvad han skulle i SE, som fodbolddirektør. VB har bedre faciliteter, han er direktør for det hele og han er en vigtigt del af klubbens kommunikation og planlægning for fremtiden. Og lige nu som ligaen ser ud kan det lige godt være SE der spiller i 1 division næsten sæson, som det kan være Lyngby, OB eller VB.

Men hvis der kommer dollars nok på bordet, så er alt/alle jo til salg.
Dahl 09:17          
Tror mere på Sønderjyske i 1 div. næste sæson end Vejle. Så det ville være et underligt skifte.

Men ja penge kan jo flytte bjerge.
Martinovic 09:53          
Han bor i Haderslev og er fra egnen. Selvfølgelig vil det være interessant at være direktør for et lokalt projekt.
Hamderdenkloge 10:41          
Mon ikke transporttid på en halv time er ret ligegyldig i jobs som disse? Det eneste der kan få Tønder til at skifte er selvfølgeligt US Dollars - alt andet i Sønderjyske er jo mindre interessant ift. Vejle for en fodbolddirektør.

Men nu er Dollars jo også en særdeles vigtig del af et job, så hvis beløbet er stort nok skal han da nok skifte (at det så bare ikke er den bedste motivator for et skifte, er en anden ting)
ForzaVejleBoldklub 10:48          
I holder jer væk!
Kenken 11:06          
Martinovic

Er vel federe at være direktør i sin hjerteklub (ifølge han selv) frem for underdirektør i en klub der ligger lokalt hvor han er tilflytter til
Søndag 16. maj