LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

SønderjyskE-reserve skifter til Middelfart

| Danmark | 0 kommentarer
SønderjyskE-reserve skifter til Middelfart
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Målmanden Patrick Born, der det seneste år har været i SønderjyskE's A-trup, skifter nu til 2. divisionsklubben Middelfart.

SønderjyskE-talentet Patrick Born blev sidste sommer rykket op i klubbens A-trup. Her har han det seneste år spillet fodbold på fuld tid, men det er ikke blevet til kampe for den nu 20-årige målmand.

Kontrakten med sønderjyderne er nu udløbet, men Born har en ny klub på plads. Han tørner fremover ud for Middelfart i 2. division Vest.

- Middelfart har et godt setup og nogle gode ambitioner med klubben. Det virker til at være en klub, der har godt styr på tingene, siger Born til bold.dk.

- Udsigten til spilletid har betydet meget i min beslutning. Jeg har lært meget i SønderjyskE, hvor jeg fik et blik ind i den professionelle verden. Men nu er det på tide, at jeg også får bygget spilletiden på. Man bliver ikke en god målmand af kun at træne.

- Jeg vil umiddelbart mene, at jeg er hentet ind som førstekeeper i Middelfart, og det er da også det, jeg har snakket med klubben om. Det er mig de satser på, indtil videre i hvert fald.

Patrick Born spiller indtil videre i Middelfart året ud.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 15. februar