Luk

SønderjyskE sænkede sløsede Esbjerg

| 3F Superliga | 44 kommentarer

SønderjyskE hentede en 2-1-sejr ude over Esbjerg, der brændte straffespark i anden halvleg.

SønderjyskE var søndag på besøg hos Esbjerg i 3F Superligaen, hvor de kom med god selvtillid efter sejren over Brøndby i sidste runde.

Glen Riddersholm gav da også genvalg til samtlige 11 spillere, der vandt 2-1 over de blå-gule, mens hjemmeholdet fra Esbjerg skiftede på to positioner.

Joni Kauko og Jeppe Brinch var således nye i startopstillingen, og Claus Nørgaards tropper skulle forsøge at bygge videre på de to kampe som ubesejret efter en skidt start på sæsonen.

Opgøret startede livligt med chancer i begge ender i indledningen. Adrian Petre havde en dobbeltchance efter et kvarter, mens Mart Lieder i den anden ende var årvågen på især omstillinger.

Tempoet dalede så småt, som halvlegen skred frem, og det udviklede sig til en duelpræget fodboldkamp, bedst symboliseret af Rodolph Austin der flæskede Stefan Gartenmann ved sidelinjen og modtog en advarsel.

Første halvleg endte uden mål, men i anden halvleg kom der gang i målscoringen.

SønderjyskE kom ud med fornyet energi efter pausen og pressede på i flere omgange, og efter en time kom de foran 1-0.

Rodolph Austin mistede bolden, og så var Mart Lieder alene igennem med Jeppe Højbjerg, og dén duel vandt SønderjyskE-angriberen.

Esbjerg ville kort efter have straffespark, men fik det ikke, og i stedet satte SønderjyskE gang i en kontra. Rilwan Hassan smed et indlæg i feltet, som Stefan Gartenmann headede ind til 2-0.

Claus Nørgaard sendte Mohammed Dauda i aktion kort efter, og det var en god ide. Angriberen tilkæmpede sig nemlig straffespark med et kvarter igen, da han blev hægtet af Alexander Bah.

Joni Kauko tog sig af sparket, men det udførte han skidt. Finnen bankede nemlig bolden på overliggeren og missede Esbjergs gyldne mulighed for at komme igen.

Esbjerg forsøgte at etablere et sidste pres på SønderjyskE og jagte en scoring, og i overtiden lukkedes det at få udbytte.

Yuri Yakovenko var på pletten tæt under mål efter ganske passivt forsvarsspil fra SønderjyskE, og så stod det 2-1.

Tættere på kom Esbjerg dog ikke, og derfor kunne SønderjyskE juble over en 2-1-sejr, der sender dem op på en aktuel fjerdeplads i 3F Superligaen. Esbjerg ligger fortsat næstsidst.


Af Sara Margren

44 kommentarer

AndersTheMan 13:54          
Fortjent på alle parametre. Man kan godt blive bekymret for Esbjergs fremtid i superligaen hvis dagens niveau er retvisende. Hold op de var dårlige.
EfB 1924 13:54          
Lidt misvisende overskrift, det var SønderjyskE der havde de største chancer men var uskarpe.

Hvordan kan man egentligt få penge for at spille fodbold når man er så dårlige som EfB? Det er jo håbløst ringe. De burde faktisk ikke få løn for at spille fodbold.
Foggy 13:55          
Esbjerg må have skabt mange chancer mellem det 30. og 60. minut.

SE kunne have lavet tre mål det første kvarter, men alt for uskarpe.

Fortjent sejr.
rødestjernerlyserikbh 13:55          
Uskarpe Esbjerg? Sønderjyske var da mere uskarpe og eneste grund til den ikke står 3/4-0 inden Esbjerg kommer med de sidste 10 min...
coyi_dk 13:56          
Slet og ret en absolut skandaløs dommerpræstation.. Det må simpelthen ikke finde sted når der er penge involveret!
esha9751 13:57          
Kampen var alt i alt bedre spillet end jeg som neutral seer havde forventet. Gode tværspilninger ind foran mål. Austin redder i øvrigt på afgørende tidspunkter. Esbjerg kunne godt have reddet sig et kludemål eller et straffe mere, men fortjente ikke point mod et SE hold, jeg i dag har mere fornøjelse af at se på end førhen.
TheXfmf 13:57          
Slap nu af med den dommerpræstation. Det var sgu ikke derfor Esbjerg tabte.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober