LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

SønderjyskE straffede Brøndbys sløje defensiv

| bold.nyt | 73 kommentarer
SønderjyskE straffede Brøndbys sløje defensiv
Foto: Getty Images
SønderjyskE tog søndag en stor skalp, da Claus Nørgaards mandskab på udebane besejrede Brøndby IF med hele 4-2 i en kamp, hvor værterne havde store problemer i defensiven.

Både Brøndby og SønderjyskE skulle forsøge at finde tilbage på sejrssporet, da de to hold havde sat hinanden i stævne på Vestegnen søndag eftermiddag.

Her kom begge hold buldrende fra første fløjt i en begivenhedsrig og chancefyldt indledning.

Her var det værterne, der satte sig på opgøret fra start, og efter 11 minutter misbrugte Johan Larsson en kæmpe mulighed, da Brøndby-anføreren bragede bolden forbi, og i stedet lå bolden i den anden ende bare minuttet efter.

Her smed Simon Poulsen en bold ind mod Mart Lieder, men bolden røg forbi både ham og Benedikt Röcker, og i stedet blev det en underlig frispilning til en fremadstormende Marcel Rømer, der pludselig var helt fri og overraskende sendte SønderjyskE i front.

Føringen holdt dog kun to minutter før. Hany Mukhtar fik ikke ordentlig ram på et indlæg, men bolden røg i stedet videre til Kamil Wilzcek, der let kunne sætte sin 18. scoring i 2018 i nettet, og så var stillingen 1-1.

Efter 21 minutter havde Mukhtar så mere held med sin afslutning. Den tyske kreatør sled sig tilfældigt mod feltkanten. Gæsterne mente, at Mukhtar tog armen til hjælp, men det blev ikke dømt, og i stedet sendte han værterne i front med en flad afslutning i det venstre målhøjrne.

De mange chancer fortsatte, og efter 29 minutter var det tæt på at blive 3-1 til Brøndby, der satte fart i en flot omstilling. Ante Erceq lagde flot bolden til rette for Wilzcek, der i stedet for målet ramte Simon Tibbling, der tilfældigt sendte bolden snært forbi mål.

Herefter tog de to hold sig et velfortjent pust, men fire minutter før pausen bragte gæsterne igen spændingen tilbage i kampen. Offside-fælden kiksede for værterne, og derfor blev Mart Lieder sendt i dybden. Han smed bolden mellem benene på Arajuuri og ind til tilbagevendte Johan Absalonsen, der scorede til 2-2.

De store problemer i Brøndby-defensiven fortsatte efter pausen. Efter 51 minutter så Röcker og Arajuuri på ny skidt ud, mens Mart Lieder spaderede forbi stopper-duoen og sendte gæsterne på 3-2.

Christian 'Greko' Jakobsen var blevet skiftet ind på sin gamle hjemmebane fra anden halvlegs start, og efter 55 minutter fik han en stor chance for at gøre det onde ved sin tidligere klub. Kantspilleren blev sendt alene igennem med Marvin Schwäbe, men den tyske keeper diskede op med en fornem fodparade.

To minutter senere måtte han dog give fortabt. Marcel Rømer kom til baglinjen, hvorfra han sendte et indlæg skråt bagud i feltet. Her dukkede en fremadstormende Stefan Gartenmann op, og med sit venstreben styrede højrebacken flot bolden i nettet. 4-2 til SønderjyskE.

Det satte for en stund en stopper for de mange chancer, men Brøndby-spillerne virkede frustrerede, og det var ikke til at se, hvordan værterne igen skulle komme tilbage i kampen.

I stedet var det gæsterne, der virkede ovenpå, og SønderjyskE-defensiven fik afvist de trusler, der kom fra Brøndby-offensiven, hvor Johan Larssons afslutning seks minutter før tid var det bedste forsøg på en reducering.

Derfor endte det overraskende med en sejr på 4-2 til SønderjyskE, der hentede sæsonens tredje sejr og nu er noteret for 11 point efter ni kampe. Brøndby derimod risikerer at tabe terræn i toppen.
 
 Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 21. februar