Luk

SønderjyskE taber sag om start-11'er mod FCK

| 3F Superliga | 28 kommentarer

Infoboks

Kolding IF - SønderjyskE
Træningskamp (28/01)
bet365 2,40 4,00 2,25

Fodboldens Disciplinærinstans har afvist SønderjyskE's indberetning mod FC København, der ifølge sønderjyderne opgav en forkert holdopstilling i søndagens kamp.

SønderjyskE indberettede i denne uge FC København for at opgive en forkert holdopstilling til søndagens kamp, men det får sønderjyderne ikke medhold i.

Fodboldens Disciplinærinstans har således besluttet at afvise indberetningen, og FC København får derfor ikke nogen bøde.

SønderjyskE argumenterede ellers for, at det var meget tydeligt, at Jens Stage var placeret som midterforsvarer i holdopstillingen, men at han spillede på midtbanen i kampen.

Det, mener Disciplinærinstansen, dog ikke er nok til at uddele en straf til FCK.

- Det forhold, at én spiller ud af FC Københavns 11 spillere i forbindelse med kampens begyndelsespark og i kampens indledning, kan konstateres at have været placeret anderledes end sin angivne startposition, kan ikke ganske afvises at være begrundet i særligt taktiske forhold eksempelvis vedrørende kampens begyndelsesspark og byttende positioner afhængigt af kampudviklingen.

- Den angivne startformation kan endvidere ikke ses som en begrænsning for, også umiddelbart efter kampstart, at ændre såvel formation som spillernes positioner på banen.

FC København vandt søndagens kamp med 3-1.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

28 kommentarer

Bender 12:33          
Meget kringlet forklaring. Men faktum er vel, at den regel bare skal afskaffes, hvis den alligevel ikke bliver overholdt. Også en dum regel, så godt det samme.
MBL 12:34          
I fremtiden kommer alle klubber bare til at melde ud at de "stiller op" i en 1-10-0-0 opstilling... Hvorfor bruge tid på det hvis det ikke er en regel der skal efterleves...
P.Todberg 12:41          
Hvad f***** havde de også regnet med? Fordi en kommunikationsmedarbejder laver en grafisk opstilling i stedet for en liste, så er det sådan man som hold forbereder sig i den sidste time op til kamp?

Det er noget helt andet, hvis FCK havde angivet en forkert spiller på holdkortet, som skal afleveres til dommerne og modstanderen senest 1 time før kampstart. Her står navnene på alle dem der starter inde, og som sidder på bænken. Så må modstanderen selv gætte sig til placeringerne på banen.

Så fordi en grafik er forkert ift. Jess Thorups valg af spillere kan da umuligt være strafbart. Kom igen SønderjyskE!
Toon Toon! 12:47          
Ergo, drop nu bare at holdene skal stille de startende 11 i en formation - det skal jo åbenbart ikke efterleves anyways, så man kan da lige så godt oplyse noget forkert.
Juniorx 12:50          
Det handler vel om at klubberne har givet hinanden håndslag på at de aflevere startformationen til TV og modstander inden kamp.
Og den med Kommuniktionsmedarbejderen tror selv de største fans ikke selv på!!

At det ikke burde blive en klagesag er en ting, men forstår godt de brokker sig, for Ellers skal reglen jo ikke være der. Det er ikke strafbart, bare dårlig stil af Fck, men det er der jo så meget der er for tiden.

Det betyder jo nok at reglen fjernes da enkelte klubber bruger aftalen til at forvirre modstanderen med.
MBL 12:53          
@P. Todberg
Hvad f***** havde de også regnet med? Fordi en kommunikationsmedarbejder laver en grafisk opstilling i stedet for en liste, så er det sådan man som hold forbereder sig i den sidste time op til kamp?
Jamen hvis man ikke vil efterleve de regler klubberne er blevet enige om, så meld det da ud. Nu har klubberne jo gjort det for at TV ikke skal gætte hvor de forskellige spillere skal være når de sætter holdopstillingen på skærmen.

Det er helt fint hvis det skal være op til TV selv at gætte sig til det i fremtiden. Det skal bare være ens for alle..
Martinovic 12:53          
Det er åbenbart ligegyldigt, at man melder, at man starter i en 4-3-3 og 10 sekunder inde i kampen skifter til en 2-6-2.

Fjern nu bare den regel!
Onsdag 27. januar