Luk

SønderjyskE tilbage på sporet mod Horsens

| Superligaen | 34 kommentarer
SønderjyskE tilbage på sporet mod Horsens
Foto: Getty Images

SønderjyskE kom tilbage på vindersporet, da holdet vandt dagens hjemmekamp mod AC Horsens med 2-0.

Efter en flot stime i Superligaen med fem sejre i træk, kom SønderjyskE lidt ned på jorden, da holdet tabte i sidste weekend til Lyngby.

Det skulle Jakob Michelsens tropper forsøge at rette op på i dagens kamp mod AC Horsens, som gik ind til kampen efter syv point i de seneste tre kampe.

Kampen var underholdende og intens fra starten, hvor SønderjyskE dominerede, mens der blev gået godt til vaflerne fra begge hold.

Det kostede efter bare fem minutter et gult kort til AC Horsens' Doneil Henry, som i sin tackling samtidig selv blev skadet og måtte lade sig udskifte.

Bare fem minutter senere kom hjemmeholdet fortjent foran, da Mikael Uhre slap fri i venstre side og feltet og fik sendt bolden fladt i nettet ved modsatte stolpe til 1-0.

SønderjyskE sad på det meste, men efter en god halv time kunne Kjartan Finnbogason have udlignet, da han blev sendt i dybden af Hallur Hansson. Desværre for AC Horsens ramte Finnbogason stolpen på sin friløber.

Stillingen ved pausen var 1-0, og kort inde i anden halvleg var der kraftige appeller fra AC Horsens for et straffespark efter en duel mellem Johan Absalonsen og Andre Bjerregaard, men det blev ikke dømt.

Efter en første halvleg med SønderjyskE-dominans, var det langt mere jævnbyrdigt efter pausen, hvor Andre Bjerregaard og Kjartan Finnbogason flere gange gav SønderjyskE-defensiven noget at se til.

Men i stedet for en udligning, kom hjemmeholdet foran med to med godt 20 minutter tilbage. Johan Absalonsen slog en flad bold ind foran mål, hvor Marcel Rømer kom frem og sendte den i nettet til 2-0.

Dermed virkede kampen reelt afgjort, og selvom Kjartan Finnbogason kom til en god afslutning, formåede AC Horsens ikke at svare tilbage på scoringen.

SønderjyskE vandt dermed 2-0 og kravler op på sjettepladsen på bekostning af netop AC Horsens, som nu ligger nummer syv.

Stream AaB – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

34 kommentarer

Foggy 15:01          
Sikke fysisk det blev med høje albuer og sene tacklinger.

Fortjent sejr.

Eneste malurt er skuffelsen over, at SE stoppede med at spille offensivt efter 30 minutter og unødvendigt overlod initiativet.
SotD 15:09          
Imponerende hvad SønderjyskE har formået siden de røg ud af Europa League. De er velsagtens det bedste hold siden da. De skulle lige i gang (Uafgjort mod hhv. Esbjerg og Silkeborg), men siden er det blevet til 6 sejre og 1 nederlag.

6 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag de seneste 9 kampe. Det kan selv ikke FCK matche (5 sejre og 4 uafgjorte) - De er dog undskyldt da de jo er det eneste hold vi har med i Europa endnu. Holdene bag FCK skal holde sig vågne for ikke at blive overhalet bagfra snart. I dag entrerer de vel i top 6. De næste to kampe kan være make or break i forhold til SønderjyskE´s kamp om top 3. Først FCK og så FC Midtjylland. Får de 0 point derfra kan det igen se svært ud.

Som SIF fan er jeg fint tilfreds med at Horsens og Lyngbys pointsnit begynder at hoste lidt, da jeg anser mindst et af de to hold, som værende aktuelle i nedrykningskampen på sigt. Horsens er nu kun 6 point foran os, og kan vi være heldige at få et point eller tre med fra Aarhus, så ser det ud som om det er muligt at indhente dem inden vinterpausen.

Det ville være umanerlig lækkert at gå til vinterpausen foran Horsens, eller med mindre end 3 point op, så vi kan indhente dem i første runde efter pausen.
Cmiycdk 15:20          
9 gule kort i kampen :-(
Dommeren er skandaløs
LH6000 15:24          
Fandme imponerende at dominere og vinde med sådan en skandaløs og blind dommer der var imod SønderjyskE i rigtigt mange situationer.
Niccen 15:27          
Har ikke set hele kampen.

Der kan dømmes straffe til Bjerregaard. Han kan også få et rødt kort og det kan Mathias Nielsen i øvrigt også på den albue han giver Maak mod slutningen.

At Lodberg bliver smidt væk til sidst er bare karma. Bo Henriksen går langt over stregen gang på gang og slipper.

Tillykke til SønderjyskE med sejren over ADHD Horsens.
Foggy 15:27          
Var dommeren ikke ringe begge veje, LH6000?

Jeg synes ikke, der var straffe til Bjerregaard, men det betyder ikke, den ikke kan dømmes, som Absalonsen også sagde efter kampen.
Tommy Poulsen 15:41          
Uden sammenligning vores dårligste kamp i sæsonen! Hele fundamentet forsvinder da Henry går i stykker, og herefter var al sjæl og kampånd, som dug for solen for os! Jeg er sikker på at det giver anledning til oprejsning om en uge mod FCM! GULEGULE
Tirsdag 16. juli