Luk

SønderjyskE-træner: Vi dræbte FCK i kampen

| 3F Superliga | 2 kommentarer

SønderjyskE's cheftræner, Michael Boris, er glad for sit mandskabs præstation søndag, hvor han mener, at holdet dræbte FC Københavns spil i løbet af kampen.

SønderjyskE spillede sig søndag aften til et overraskende og tiltrængt point på hjemmebane mod titelkandidaterne fra FC København i 1-1-kampen i 3F Superligaen.

Derfor var SønderjyskE's tyske cheftræner, Michael Boris, heller ikke overraskende tilfreds med, hvad han havde set fra sit hold i kampen. Han synes, at de kæmpede godt.

- I dag viste vi, hvad vi kan gøre. Vi kan kæmpe, vi kan vinde dueller, vi kan spille fodbold, siger Boris efter kampen.

- Offensivt er vi ikke det bedste hold i ligaen – i første halvleg kunne vi se det. Jeg synes, at vi har to gode chancer; stolpen og også Daniel Prosser på den fjerne stolpe.

- Anden halvleg ved jeg ikke, om vi havde en reel chance, måske halvanden, men det var klart, at FC København var nødt til at gøre mere. De var den klare favorit og ville vinde her, så jeg er ikke utilfreds med pointet.

- Selvfølgelig, de brændte et straffespark, men vi fortjente et point. Jeg er tilfreds med præstationen, siger Boris ovenpå pointet.

I anden halvleg pressede FCK ellers godt på og fik også fremtvunget det udlignende mål, men SønderjyskE-træneren mener, at hans hold fik dræbt kampen og gæsternes spil.

- De sætter deres backs længere frem, de sætter Pep Biel på hans perfekte position, og det var klart, at de ville gøre noget, presse mere og mere på, og så er spørgsmålet, hvad man gør?

- Det var derfor, at vi satte Søren Reese ind blandt andet. Vi er ikke så blinde, og jeg kan godt sige nu, at vi dræbte dem – du skal dræbe dem inden den første time, udtaler Boris.

Med pointet kommer SønderjyskE op på ni point for sæsonens første 12 ligakampe, men ligger stadig næstsidst.

Næste gang de skal i aktion, gælder det topholdet fra FC Midtjylland på udebane søndag den 24. oktober.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 6. december