Luk

SønderjyskE's spillere hjemsendes også

| 3F Superliga | 0 kommentarer

SønderjyskE har fredag valgt at sende størstedelen af sine medarbejdere hjem uden arbejdsopgaver. Kun direktionen og økonomiafdelingen kører videre fra klubbens kontor.

Et hav af medarbejdere i danske fodboldklubber er fredag blevet sendt hjem, og nu sker der også for de fleste i SønderjyskE.

Haderslev-klubben har valgt at sende spillertruppen og størstedelen af de øvrige ansatte hjem, og kun direktionen og økonomiafdelingen kører videre fra klubbens kontor.

- Vi har hele tiden fulgt regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og påtaler, og vores medarbejdere har hidtil arbejdet hjemmefra, men begrænsninger i dagligdagen er så store, at hovedparten af vores ansatte nu helt hjemsendes uden arbejdsopgaver, siger direktør Klaus Rasmussen.

- Hele samfundet er i krise lige nu, og det her rammer også Sønderjysk Elitesport A/S hårdt, og vi er nødt til at gøre alt, hvad vi kan for at komme helskindet igennem krisen. 

- Det betyder, at vi bliver et lille nødberedskab, der holder klubmotoren kørende, men der bliver stille fra os i den kommende tid, og vi håber på forståelse for, at vi står i en hård og svær tid lige nu, siger direktøren.

Hjemsendelsen betyder, at spillerne ikke længere er forpligtede til at selvetræne.

Støt SønderjyskE og oplev stemningen og fællesskabet på Sydbank Park. Køb din billet her


Af Martin Schmidt
Fredag 3. april