Luk

Søren Henriksen vender tilbage til Vendsyssel

| Danmark | 3 kommentarer
Søren Henriksen vender tilbage til Vendsyssel
Foto: Getty Images

Infoboks

Hvidovre IF - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (18/10)
bet365 3,40 3,60 2,05
NordicBet 3,10 3,70 2,09
Oddset 3,25 3,70 2,10

Forsvarsspilleren Søren Henriksen skifter fra FC Helsingør til Vendyssel FF, som han tidligere i karrieren har tørnet ud for.

Vendyssel FF er i fuld gang med oprustningen forud for den kommende sæson i Superligaen og nu har de handlet hos Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør.

Nordjyderne har sikret sig defensiv forstærkning, da de har indløst Søren Henriksens frikøbsklausul og han skifter dermed til Vendsyssel med øjeblikkelig virkning.

- Søren har været en hårdtarbejdende, ydmyg og ansvarsbevidst spiller fra dag ét, og en af dem, der har gået forrest til både kamp og træning. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi gerne ville have beholdt Søren, men han har et meget stort ønske om at spille på højeste niveau i Danmark, hvilket også var én af de vægtige grunde til, at vi kunne hente Søren til klubben i sin tid, siger Helsingør-direktør Janus Kyhl om Henriksens afgang i en pressemeddelelse.

- Vi har heldigvis nogle rigtigt gode forsvarsspillere i truppen, der kan overtage Sørens plads, og med Andreas Holms tilbagekomst, havde vi næsten for mange midterforsvarere, så det er ikke en position vi skal ud og bruge de store ressourcer på. Vi ønsker Søren held og lykke med sin videre karriere, og takker ham for den store indsats han har lagt i sin tid i FC Helsingør.

26-årige Søren Henriksen har tidligere tørnet ud for Vendsyssel og vender altså nu tilbage.


Af Nanna Møller Karlsen
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober