LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Søren P. bliver ny sportslig direktør i Randers

| Superligaen | 26 kommentarer
Søren P.  bliver ny sportslig direktør i Randers
Foto: Getty Images

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,22 3,50 3,20
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Den tidligere Randers-anfører Søren Pedersen bliver fra sommer ny kommerciel og sportslig direktør i klubben, mens han i resten af denne sæson vil agere assistenttræner. 

Søren Pedersen er et yderst velkendt navn i Randers FC, som han repræsenterede hele 222 gange i sin karriere, mens han undervejs også bar anførerbindet for kronjyderne.

Nu skal 39-årige Pedersen så igen have sin gang i klubben. Han er nemlig blevet ansat som ny kommerciel og sportslig direktør fra den 1. juni, mens hans indtil da indtager rollen som assistenttræne for Rasmus Bertelsen. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.
 
– Siden Michael Gravgaard opsagde sin stilling har vi været på udkig efter en afløser. Vi har derefter taget den tid, der skulle til og ikke forhastet os med en beslutning. Søren Pedersen har rigtig mange gode kvaliteter, kender spillet, og er garant for benhårdt arbejde. 

- Vi er glade for, at Søren har sagt ja til jobbet og aktivt vil være med til at tegne Randers FC’s fremtid, siger bestyrelsesformand Per Hastrup.

Randers FC melder intet ud om, hvem der står i spidsen for den sportslige ledelse gennem resten af den igangværende sæson.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

26 kommentarer

Maximillian 10:13          
Det er en person som jeg tror på kan rette op på situationen i Randers FC
Kompis 10:39          
Hvilke forudsætninger har Søren P for at bliver sportslig direktør i RFC, ud over han har været en dygtig Superligaspiller?
Jakobsen86 11:03          
Er det ikke lidt en underminering af Bertelsens arbejde? Sådan tror jeg ville tænke det, hvis min kommende chef skulle være min assistent i tre måneder uanset om min stilling var tidsbegrænset. Derudover er bliver det jo Søren P der har noget at skulle have sagt på den lange bane så der er vel stor risiko for, at cheftræner og assistenttræner vil arbejde i forskellige retninger. Langsigtet giver det selvfølgelig den fordel, at han får et indgående kendskab til truppen, men jeg tror ikke det er det mest gavnlige ifht. at redde sig.
marcorigoni 11:21          
Virker til at Randers FC har kigget Vendsyssel FF efter med hensyn til hvordan en sportslig ansvarlig også er assistenttræner. Dette lugter kraftig af at Søren Pedersen skal have en managerrolle fra 1. juni, da det giver jo ikke giver nogen mening overhovedet at SP skal være assistent til nuværende træner, men samtidigt være sportslig ansvarlig fra juni.

Men vil gerne være flue på væggen hvis de rykker ned, da det kunne blive en rigtig interessant "diskussion" den kommende sportslige direktør skal have bestyrelsen med hensyn til trænersammensætning. Det naturlige vil jo i en sådan situation være at finde en ny cheftræner/trænerteam, dog har den kommende sportslige direktør været med til at træne dem ned i næstbedste række.
zinto 11:30          
Så ramte vi toppen af dumhed, magen til inkompetent ledelse skal man lede længe efter, og velkommen RFC til en ny verden, 1 div. og er bange for at det ikke stopper der, Søren P bedrifter som træner har været en katastrofe, og har vel kun nedrykninger på sit cv, ingen forudsætninger for at bestride et sportchef stilling. Per Hastrup og resten af bestyrelse må væk så hurtig som det kan lade sig gøre, hvor i øvrigt også Søren P sidder. Hold da op en farce og desværre farvel til RFC i toppen af dansk forbold. Er virklig ked af det på alle RFC fans vegne.
Lauda 11:45          
Tillykke til Søren P. Jeg tror han bliver en god sportsdirektør.
Men jeg havde nok håbet på en person med trænererfaring fra højeste niveau som "assistent" for Rasmus i resten af sæsonen.
Randersc Freja FC 11:52          
Jakobsen86, nej er det nu ikke

Det er Bertel selv, der har bedt klubben om hjælp på bænken. Så styr din galle, især når du kun gisner
Mandag 25. marts