Luk

Søren Rieks scorede i Malmö FF-målfest

| Allsvenskan | 2 kommentarer

Malmö FF var bagud hele to gange mod Sirius i Allsvenskan, men alligevel vandt danskerklubben med 5-2. Søren Rieks scorede til 5-2.

Malmö FF med Jon Dahl Tomasson i spidsen var en tur hos Sirius i Allsvenskan søndag. Inden opgøret lå Tomassons tropper nummer tre i Allsvenskan, mens Sirius indtog femtepladsen. 

Malmö FF havde Anders 'AC' Christiansen med fra start, mens Jonas Knudsen og Søren Rieks sad på bænken. Lasse Nielsen var ude med en skade. 

Det var det undertippede hjemmehold, der startede godt ud. Det var også Sirius, der kom i front efter 18 minutter. Hjemmeholdet fik tilkendt et straffespark, og det tog Mohammed Saeid sig af. 

Det gjorde han sikkert og scorede til 1-0 for Sirius. Tomassons tropper kom frem til nogle løse chancer, men uden at det blev rigtig farligt. 

Stillingen ved pausetid var 1-0 til Sirius.

Efter pausen kom Malmö langt bedre med, og efter 51 minutter blev der bragt balance i regnskabet, og det skete efter et selvmål af Elias Andersson, hvor Lukas Jonsson i Sirius-målet nok må tage målet på sin kappe. 

Andersson afleverede tilbage til målmanden, men han fik ikke stoppet bolden, og så strøg den i stedet for i mål til 1-1.

1-1-stillingen holdt dog kun i ganske kort tid, for hjemmeholdet skulle igen komme i front efter 56 minutter. Saeid satte Stefano Vecchia fint op i Malmö-feltet. Han tog et træk og sendte bolden i nettet til 2-1 for Sirius. 

Så forsøgte Tomasson sig med et par friske folk fra bænken, og her kom Søren Rieks og Jonas Knudsen blandt andet på banen efter 59 minutter. 

Indskiftningerne gav pote for Malmö FF. Ola Toivonen bragte balance i regnskabet, da han udlignede til 2-2 for Tomassons tropper. Efter et indkast opsnappede Toivonen en løs bold og bankede den i kassen tæt under mål til 2-2. 

Så satsede Malmö hele butikken og pressede Sirius, og det gjorde udeholdet godt. Med fire minutter igen scorede Isaac Kiese Thelin for Malmö. Han blev flot sat op af Toivonen, og Thelin kunne nemt score til 3-2. 

Det blev også 4-2 til Tomasson og co., da Jo Inge Berget også kom på måltavlen for Malmö FF i overtiden. 

I de døende sekunder var også en danskerscoring, da Søren Rieks scorede til 5-2. Han blev spillet i dybden af Thelin, og så kunne han prikke den forbi Jonsson i Sirius-målet.

Det hele endte med 5-2 til Malmö FF. Dermed er Malmö FF nummer to i Allsvenskan, mens Sirius indtager sjettepladsen.


Af Anders Jensen
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november