Luk

Søren Rieks scorede i Malmö-remis

| Allsvenskan | 3 kommentarer

Malmö FF havde de tre point i deres hule hånd, men måtte nøjes med 1-1 mod Norrköping efter en sen udligning i topopgøret af Allsvenskan. 

Jon Dahl Tomassons tropper skulle mandag aften forsøge at holde trit med Norrköping og Mjallby i toppen af Allsvenskan.

Inden aftenens kamp mod netop Norrköping havde Malmö syv point op til førstepladsen.

Malmö havde til opgøret tre danskere med fra start, hvor Anders Christiansen, Søren Rieks og Jonas Knudsen var i startopstillingen.

Til gengæld var Lasse Nielsen slet ikke at finde i truppen.

Hos gæsterne var der også dansk deltagelse, da Rasmus Lauritsen var med i midterforsvaret.

Det blev også to danskere, der var først til at stjæle opmærksomheden, da Anders Christiansen assisterede Søren Rieks til 1-0-føringen efter godt og vel en halv time.

Anføreren Anders Christiansen fik lagt bolden til rette for Rieks i feltet, der havde plads til at tage et træk, inden han sendte bolden i nettet.

Det lignede længe kampens enlige scoring, men med få minutter igen fik Pontus Almqvist udlignet for gæsterne, der dermed holder et syv points forspring til Malmö.

Rasmus Lauritsen havde en fod med i målet, da han leverede oplægget til Almqvist. 

Andetsteds var Frederik Holst og Elfsborg gæster hos Kalmar. Her fik den tidligere Brøndby-spiller første halvleg, inden han lod sig udskifte med en anden tidligere Brøndby-spiller, nemlig Samuel Holmen.

Kalmar kom tidligt foran, men fem minutter før tid fik den tidligere Horsens-spiller Sivert Heltne udlignet for gæsterne til 1-1.

Dybt inde i tillægstiden blev det også 2-1 til Elfsborg, da Samuel Holmen sikrede gæsterne fuld valuta fra opgøret. Johan Larsson leverede oplægget til målet. 


Af Andreas Roesen
Fredag 27. november
Torsdag 26. november