Luk

Sørensen og co. vandt efter spøjst straffe

| Europa League | 0 kommentarer

Frederik Sørensen og Young Boys bragte sig i foran mod Feyenoord, da Edgar Ie begik et dumt straffespark. Danskerklubben vandt 2-0 i Europa Leagues gruppe G.

Jakob Kehlet passede torsdag aften fløjten, da Young Boys og Feyenoord stod over for hinanden i Europa Leagues gruppe G. Og den danske dommer kom i den grad på arbejde i løbet af første halvleg.

Frederik Sørensen startede i forsvaret hos det schweiziske hjemmehold, men de hollandske gæster ikke havde Nicolai Jørgensen med i truppen til kampen.

Alle hold i gruppen havde tre point før torsdagens opgør, og der var derfor stadig hård kamp om de to øverste pladser i gruppen. Begge hold skulle forsøge at tage et skridt mod videre avancement.

Den opgave slap Young Boys bedst fra, og det kan værterne blandt andre takke Feyenoords Edgar Ie for. Stopperen begik et spøjst straffespark, da han efter et kvarters spil umotiveret brugte hænderne i feltet.

Jakob Kehlet pegede på straffesparkspletten, og Roger Assale udnyttede sikkert muligheden fra pletten. 

Det samme gjorde Jean Pierre Nsame, da han fik en lignende mulighed et kvarter senere, da Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer nedlagde Roger Assale i feltet.

De hollandske gæster sad på det meste af boldbesiddelsen i anden halvleg, men de havde svært ved at spille sig frem til de helt store chancer mod Frederik Sørensen og resten af Young Boys-defensiven.

Det schweiziske mandskab formåede at holde nullet, og da dommeren fløjtede kampen af, kunne Young Boys glæde sig over en sejr på 2-0 og tre point. Danskerklubben topper derfor gruppe G med seks point.

Rangers FC og Porto følger efter med fire point, efter de to hold torsdag aften spillede 1-1 mod hinanden.

Luis Diaz bragte det portugisiske hjemmehold i front efter 36 minutter, da han flot bragede et langskud i kassen.

Føringen holdt dog kun frem til kort før pausen, hvor Alfredo Morelos fik et præcist indlæg og gjorde det til 1-1, der også blev kampens slutresultatet.


Af Jonas Sand
Fredag 22. november
Torsdag 21. november