LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Sørloth frustreret over at sidde på bænken

| Crystal Palace | 13 kommentarer
Sørloth frustreret over at sidde på bænken
Foto: Getty Images

Alexander Sørloth sidder en del på bænken i Crystal Palace og det er han frustreret over. Han åbner for at se på mulighederne i januar.

Alexander Sørloth skiftede i vinter fra FC Midtjylland til Premier League-klubben Crystal Palace, men nordmanden har svært ved at spille sig på holdet.

I denne sæson er det blevet til fuld tid i to EFL Cup-kampe, mens det i Premier League blot er blevet til 81 minutter fordelt på syv indhop. Han er ved at være frustreret over at sidde på bænken.

- Det er frustrerende at sidde på bænken, specielt når jeg er ung og sulten efter at vise, hvor god jeg er. Jeg kom jo til Palace med meget høj selvtillid, så det er en kontrast. Jeg prøver at tænke positivt, så jeg ikke graver mig ned, når chancen eventuelt kommer, siger angriberen til norske VG.

Sørloth åbner for, at der kan ske noget, når januars transfervindue rammer.

- Der er stadig lang tid til januar og der kommer en masse kampe. Jeg håber, der kommer nogle chancer, som jeg så skal gribe. Så må vi se, hvad der sker i januar.

Sørloth havde stor succes i sin korte tid i FCM, hvor det blev til 15 mål og ni assists i 26 kampe. I Crystal Palace har han blot fået netmaskerne til at blafre en enkelt gang.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

13 kommentarer

HGW 13:28          
... edit
Xinx 13:30          
Der skal måske nævnes, han har fået 81 minutter på banen i ligaen i denne sæson, fordelt på 7(!) kampe.

I cuppen, hvor han har fået 2x90, har han scoret 1 og lavet 1 assist.
nicolaiklit 13:31          
*sidder en del på bænken i Crystal Palaca
Xinx 13:31          
Med så mange spillere og så lang snor til Lange Paul, som særligt i starten var helt væk, er det nok ikke den sidste konflikt i truppen.

Spændende hvordan KA løser den. Noget lidt andet end hvad han er vant til.
Hvad fabler du om?
HGW 13:33          
Xinx Læste overskriften, artiklen og blandede tingene sammen med anden spiller. Min fejl!
TheGunnerGuy 13:44          
Nicolaiklit

*Palace
tofod 14:35          
Det var godt du fik rettet en tastefejl :)

On topic: Det var vel ikke helt uforudsigeligt. De har jo købt en ung spiller fordi han var god i et halvt år. Det er ikke unormalt i Superligaen at en spiller er god i et halvt år, og så skal bruge noget tid efterfølgende på at finde et mere stabilt niveau. Han kan være nok så talentfuld, men der er bare langt fra Superligaen til Premier League, så han ville nok have haft godt af at blive i FCM et par år, før han tog ud i stedet for at sidde på bænken i Crystal Palace, men det er ikke svært at forstå at han synes det var interessant.
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj