Luk

Sørloth reddede Trabzonspor i topkamp

| Super Lig | 1 kommentar
Sørloth reddede Trabzonspor i topkamp
Foto: Getty Images

Alexander Sørloth scorede mandag aften det afgørende mål, da Trabzonspor fik 2-2 i topkampen mod Basaksehir i den tyrkiske Super Lig.

Sidste års tyrkiske videmestre, Istanbul-klubben Basaksehir, tog mandag aften imod Trabzonspor i en kamp om at hægte sig på de absolutte tophold i Super Lig.

Den jævnbyrdige kamp bød på masser af chancer i begge ender, men vi skulle frem til der var spillet en time, før der skete noget på måltavlen.

Et hovedstød blev blokeret af en flagrende arm i Basaksehirs felt, og på det efterfølgende straffespark omsatte den tidligere Manchester City-, Chelsea- og Liverpool-angriber Daniel Sturridge sikkert til 1-0 for udeholdet.

Glæden varede dog ikke længe for Trabzonspor, for mindre end ti minutter senere var der fløjtes for straffe i den anden ende, efter at målmand Ugurcan Cakir havde flæsket en Basaksehir-angriber på vej i en friløber mod mål.

Keeperen gik til den rigtige side på Edin Viscas spark, men det sad for højt i målet til, at han kunne nå det, og så stod der 1-1.

Hjemmeholdet satte trumf på ti minutter før tid, da Cakir måtte give en ripost på et giftigt spark fra 25 meter, hvorefter Martin Skrtel var på pletten og satte kuglen ind til 2-1.

Skæbnen var dog hård ved Basaksehir, da den tidligere FCM-angriber Alexander Sørloth headede et hjørnespark i mål i det sjette overtidsminut til slutresultatet 2-2.


Af Thor Carlskov

1 kommentar

Juvefreak92 13:54          
Lavede han seriøst "tyrkerhilsenen" da han scorede :O
Tirsdag 25. februar
Mandag 24. februar